fredag 28. september 2007

HJERTERI et tidligere innlegg viste jeg fram "fredagsvinglasset" mitt. Jeg er veldig i glad i denne serien fra Kosta Boda, som forøvrig heter Hjerte.
Denne helga får de stå ifred, da jeg skal besøke min mor. Men frykt ikke, regner med at det vanker vin der i gården også på en fredagskveld :)
I morgen fyller mor år, hurra, hurra, hurraaaaaaaaa...............ØNSKER DERE ALLE EI GOD HELG!
Her på Møre har værgudene til alt overmål tilgodesett oss med sol , sol, sol :)


11 kommentarer:

HildeS/Frøken Fryd sa...

Gratulera med na mor i morgon.
Her er det også sol, for andre dag på rad. Heilt vidunderleg.
Tenk at me vert så utruleg glade for å sjå sola:o)
Ha ei fin helg, både med og uten vin i glasset:)

[morgrethe] sa...

Jeg er ikke i tvil.... du drikker nok vin akkurat nå! Ha ei fin helg hos mor, gi henne en bursdagsklem fra meg i morgen. Oj oj... nå kommer Kåre på tv. Klem fra ei som drikker cola. *smil*

Nette sa...

Fin hjerte-serie du har samla på ja:-) Håper du får ei fin helg!

Emmeline sa...

Gratulerer med dagen til din mor.
Jeg har jo allerede merket meg de tøffe Kosta Boda glassene dine; ikke helt billige disse så da er det bra du bruker dem. Alltid så synd med folk som har flotte dyre vinglass som de ikke tør å ta i bruk!
Skjønner dere også er heldige med været i dag, det er så DEILIG med litt sol. Du får nyte hvert minutt og kose deg med helg!

Anonym sa...

Ja, det var noen fine hjerter. Skulle ønske jeg kunne kjøpt slike selv. Du har god smak. Det skal du ha. Gratulerer også til din unge mor - som også er min mor - men jeg er ikke din bloggende søster, jeg er din mer anonyme bror.

Astrids nr.2 sa...

Hjertelig god helg, Åse! Fint tips å sette disse i den hjørnehylla. Jeg har ei slik ei på kjøkkenet mitt. Der kan jeg også sette mine fredagsglass, kanskje.... Gratulerer med mor di! Kos dere i høstværet. Nå har regnet kommet hit.. Lørdagsskål! :)

Astrids nr.2 sa...

Fryktelig klønete skrevet.. jeg mente hjerteglassa dine..... (huff på meg)

Silkeline sa...

Grattis til mor!
Fine glass med hjerter på:) Jeg har ett makent selv, som jeg har fått av min kjære mann. Det står bare til pynt...jeg er så feig at jeg ikke liker vin. Greier ikke å få det ned uten å skjære ut i stygge grimaser...*fnis* Er litt kjedelig jeg med andre ord...
Kos deg i helga!
Klem:))

min sin lille tue sa...

Hei på deg og gratulerer med mor:)
Du så at jeg vinka til deg på torsdag vel? *hihi* Og nei- hun tok ikke bilde av meg;)
Fin fredagstradisjon du har syns jeg. Kjøpte meg en sånn enblomstvase med det forsettet å pynte i den til helgene, men det har visst sklidd ut. Men lys, det er jeg god på:)
Den suppa di så også veldig fristende ut. Den skal jeg legge meg på minnet, jeg er så glad i kylling.
Ønsker deg en god søndagskveld og ei fin uke.

[morgrethe] sa...

Lillemusa ville skrive litt til tante.

jeg sins maten ser god ut og blomen var fin

Mia sa...

Herlige vinglass med hjerter. Jeg regner med at dere har hatt en koselig feiring i helgen, og at det har blitt passe mengder av både hjertevarme og vin...