mandag 10. september 2007

En liten luring..........

På trappa vår ble det for noen år siden laga "en liten luring". Da familien var på det mest aktive var gangen vår full av sko,støvler,rollerblades, fotballsko og ikke minst kunstgresskuler. I stor frustrasjon over dette ble skoskapet på trappa bygget. Det rommet alle "uteskoene" våre i mange år. Nå har alle ungene flyttet hjemmefra, så etter en oppryddning var skapet klart for nye brukere.


Alle utekrukkene mine, samt noe hageutstyr får nå flytte inn.


13 kommentarer:

Petunia sa...

Takk for kommentar på bloggen! Her er det bare å linke i vei!!! Jeg er ikke verre på det enn at jeg linker tilbake, jeg;)

Anonym sa...

Så lurt dette lille rommet var. Det kunne jeg jammen ha tenkt meg jeg også! Her flyter det av fotballsko(-ser du har hatt din dose du også)leggskinn, baller, bager og sekker...SUKK!
Men denne løsningen var veldig lur, og tenk så kjekt å kunne sette inn blomsterpotter her for vinteren, og enda bedre; ha alt klart for hånden når våren er rundt svingen igjen!
Godt å høre at det ikke bare er jeg som har hagemøbler som har gjort sin misjon og litt til...

Tusen takk for koselige kommentarer. Måtte jo tipse deg om klubben, men det er ikke nødvendigvis noe som er aktuelt for alle, så jeg skjønner deg godt!

Her har det vært nydelig vær i dag, skikkelig krystallklar høst. Kanskje dere får overta været vårt i morgen? Sjelden det varer i denne byen nemlig!Du må ha en fin kveld.

elin1976 sa...

Link i vei du! Ha en super dag:O)

HildeS/Frøken Fryd sa...

Det var eit skikkeleg lurt med det påbygget.

Catta sa...

Så koselig blogg du har!
Så lurt med sånt skap!! Det burde kanskje vi få også,.. er ikke sjelden mamma river seg i håret av ridestøvler, sandaler, sko og støvler ligger over hele gangen!
Ha fortsatt en fin dag!

9na sa...

Genialt!!! Det der med tollerblades og møkkete støvler skjønner jeg! Veldig lurt, bare ett problem, vi har ikke plass utenfor til et skap... sukk...

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Så smart !!!!

@afjo72 sa...

Jøsses, det var et smart påfunn! Også så kjekt at man kan "gjenbruke" det til noe annet også... hehe!

Ha en super kveld og en fin uke!

Astrids nr.2 sa...

....du er nok en liten luring du, som fant på det skapet der.... Kjempesmart og ikke minst nyttig.. Gummiknotter sa du??? *HMRF#¤(&¤§§!* Finnes overalt. Fant dem til og med i BH-en min forleden dag.....

Silkeline sa...

Så smart med et skoskap ute! Det har jeg aldrig tenkt på....
Det blir jammen mye plass ledig når barna flytter ut. Merker det her også, selv om ynstesnuppa bor hjemme ennå. Godt med en oppryddning, og skoskapet blir jo flott som hageskap nå da:) Mange fine hagepotter her ser jeg.... skulle gjerne hatt noen av de sinkaktige der ser jeg:)))

min sin lille tue sa...

Hei hei. Jeg liker smarte løsninger, men det er bare så vanskelig å komme på alle selv. Derfor er det så godt at man får noen tips av og til. Skoskap ja. Det hadde vært noe når jeg tar en titt uti gangen her. Smart å bruke det til potter nå da, alltid bruk for oppbevaringsplass.
Ha en fin kveld.

Ellie sa...

Så kjekt med et slikt skap til sko, evt. blomsterpotter. Alt slikt tar jo så mye plass. Kjempekoselig bilde av lesekroken din også! Ha en god helg!

Anonym sa...

så lurt, må prøve å tnke ut noe sånt sjøl :o)
støvler, fotballsko, snowboardsko og div ligger og slenger både her og der..
fin blogg, besøk gjerne min om du vil..