onsdag 5. september 2007

Ikke så mye som skjer for tia.Viser et bilde fra lesekroken min, bokhylla er blitt for lita så nye løsninger må pønskes ut. På hobbyfronten går det fortsatt i bølger, skal vise bilde i neste innlegg.
Tagliatelle med fløtesaus, skinke og broccoli er en rask og god middagsrett. Oppskriften er som følger :
Til 3 -4 personer
500 gr tagliatelle
2 bk. matfløte
1 pk. smårettskinke
1 bunt broccoli
buljong og pepper
Kok pastaen som anvist på pakken, skylles og vendes i litt olje.
Fløtesausen : kok fløten ca. 10 min , smak til med buljong og pepper(må gjerne være litt skarp da den blir mildere sammen med pastaen). Tilsett skinken helt på slutten.
Kok broccolibukettene.

9 kommentarer:

min sin lille tue sa...

Hei på deg:)
Jeg holder på å samle til seriøse bøker å sette i bokhylla jeg, har derfor meldt meg inn i bokklubb;)
Mm, den oppskrifta skal nok prøves, er så glad i pasta. Det er så godt å få inspirasjon til å lage noe annet enn rutinematen. Har hørt at du er en god kokk, og det ser jeg jo av oppskriftene du viser.
Og ja, jeg har fått til en labb:) Nå står nr to for tur, og tror det blir flere, for det går jo raskt-og det er nyttig. Håper det ikke er snø her på en stund ennå da, men lell.
Ha en fin kveld.

Anonym sa...

Ja...Dette blir morgendagens middag her hos oss. Nå har jeg satt meg ned med notatboken min, skrevet av oppskriften og skrevet en innkjøpsliste. Utrolig kjekt å få inspirasjon til enkle men gode retter...Er så lei av å koke til seks personer hver dag etter jobb, så dette var deilig!!!
Ser at du er en god kokk, så kjekt at du vil gi oss andre noen råd
(-det trengs det kan jeg love)
For en deilig lesekrok du har laget deg. Stolen var virkelig flott, helt spesiell syns jeg. Blir glad for et godt boktips for oss som ikke liker krim... og ikke blod... hehe. Takker og bukker for alltid like koselige hilsener på bloggen, alltid med varme og humør, det er så kjekt!!! Ønsker deg en fin kveld med vin i glasset og stearinlys tent!!

elin1976 sa...

Skal prøve denne retten. Den både ser og høres god ut. Takk! Klem:O)

Silkeline sa...

Åh, jeg merker at jeg er sulten jeg nå....dette så da fantastisk godt ut!:)Må nok ta meg litt mat....
Lesekroken din ser koselig ut...bare å hive seg oppi stolen med en god bok:))) Heldig som har en egen bokkrok:)...men sant nok, bokhyller har en tendens til å bli fort for fulle....Har det samme problemet selv, i tillegg har jeg forbud fra mannen i huset i å kvitte meg med noe som helst som likner på en bok...hihi. Han tar vere på alle bøker han noensinne har lest! Da blir det jo tilslutt fullt:)
Ha en fin torsdag Åsemor!:))

HildeS/Frøken Fryd sa...

For ein koseleg lesekrok du har, og den stolen såg supergoe ut. Bøker ja, dei har ein tendens til å vekse utav bokhyllene,men,men.
Pastaretten din såg skikkeleg snadder ut, den må prøvast.
Ha ei goe helg:)

Petunia sa...

Takk for koselig kommentar på bloggen min! kjekt med nye bloggvenner! Likte veldig godt lesekroken din! Der kunne jeg godt tenkt meg å sitte å bare kose meg med en bok! Kommer nok innom deg igjen også!

Mia sa...

Dert var da en koselig lesekrok du har. Og det med for liten bokhylle, det kjenner jeg også til (har en svakhet for bøker, og hver gang jeg er i byen, som riktignok ikke er så ofte..., må jeg innom bokhandelen. Så nå begynner bøkene å samle seg på gulvet, siden bokskapet mitt er fullt.

Angående spørsmålet ditt i bloggen min om oppskrift på granny squares, så er svaret nei, jeg har ikke brukt noen oppskrift. Men den er sikkert å finne på nettet, f.eks. på "granny alongen". Jeg har bare "knotet" fram på egen hånd. Jeg har valgt å "gå rundt" ni ganger, så lappene mine er noe større enn det som er vanlig (4-6, tror jeg). Når jeg er ferdig med mine granny squares får jeg henvende meg til deg ang. oppskrift på bølgeteppe, for det er neste på ønskelisten, og jeg tror ikke jeg klarer å "knote" meg fram til det...

Anonym sa...

Hei Åse
Ser vi skal i gang med Interiør Gave Along igjen. -Du finner link til denne siden på min blogg...
Du har jo en aktiv blogg så kanskje det kan være noe for deg?? Veldig veldig artig syns jeg!
Det er en slags klubb der man utveksler små interiørgaver til hemmelig venn, det er veldig hyggelig. Man får utdelt en adresse og hvilken blogg som "eier" adressen -og så må man gå inn på bloggen og se hva som kan passe til den hemmelige vennen man har fått utdelt. I forrige runde hadde jeg Olstad som hemmelig venn, og sendte altså min gave til henne. Tenkte jeg måtte tipse deg om dette, siden de åpner for nye medlemmer? Kanskje du har lyst til å melde deg på??
Ha en fin søndag !

Anonym sa...

Jammis den retten så nyyyydelig ut, tror jeg må lage meg noe mat til kvelds nå:-)
Ha en flotters uke.
Klem