onsdag 19. september 2007

RESIRKULERTE BLOMSTER

I forrige uke fikk jeg trivelig besøk av ei barndomsvennine. Og enda det var hun som hadde bursdag den dagen ,var det jeg som fikk blomster. Buketten har gledet meg hele uka, men i går hang gerberaen, og buketten var blitt litt pjusk. Nellikene, samt noe annet grønt var like friske og på bildet ovenfor ser dere resultatet av blomster-resirkulering :)

Heklasjalet til Ane : holder nå på med monteringen, syr sammen rosettene . En ulidelig kjedelig jobb som ikke kan kombineres med tv titting, kan muligens bli et TTT prosjekt.

Selv om stilken til gerberaen var noe slapp, var blomstene enda fine.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Ja det var de...hehe...der står de i hver sin lille glass "ting", fine blomster.
Litt av et tempo du hekler i, du kan slett ikke påberope deg medlemsskap i TTT klubben når du holder dette tempoet? Det er jo bare meg og skapet mitt som hører til i den klubben...heheheh
ha en fin kveld Åse. Takker for alltid like koselige og smilende hilsener fra deg på bloggen min;)

Nette sa...

Bra med resirkulering ja, tøft!
Det sjalet blir jo lekkert...når det blir ferdig...hehe!

[morgrethe] sa...

Fester tråder på strikkejakka..... kjedelig det også.

Ups.... nå dukket sønnen din opp på msn her;o)

Sjalet til Ane blir jo kjempefint. Du... hvis jeg betaler garn..... hint hint hint. I en anonym farge da.

Ja nå er det koselig å ha litt blomster i denne mørke tiden vi går inn i. Prøvde å hinte til kjæresten at en bukett i uka ikke hadde vært så værst. På fredag feks.

Ha en fin kveld kjære søster, her ble det mye internt gitt.

Silkeline sa...

Hei Åsemor!
Så heldig du var å fikk blomst da:) Det er alltid så hyggelig!
Og du...det sjalet ser da såååå fint ut:))...ser for meg litt monteringsjobb der ja. Du er så flink og tålmodig, så du fikser det nok lett:=)

Takk for hyggelig hilsen hos meg!
Er alltid hyggelig å "høre" fra deg:)) Den "snurreplanten" er en verson av porselensblomsten, og den trenger minimaaaaaalt med vann og
stell. Derfor har jeg mange varianter av den her hjemme, for her vannes det litt sånn hvert skuddår omtrent...hihi:) Har to andre sorter av samme blomst (bilde av den på et innlegg tibligere) som så og si blomstrer hele tiden.
Ha en fin kveld:=)

Trines Hus og Hage sa...

Hei Åsemor! Så utrolig koselig av venninna di da, at du var den som fikk blomster av henne selv om hun hadde bursdag. Hørtes ut som ei trivelig dame! Kjempelurt det du gjorde der med gerberaene; å skjære de helt ned og sette de i små vaser. Så bevarer man gleden enda en stund! Nydelig sjal du hekler. Kjempeflink er du!

Mia sa...

Har du begynt å sy sammen lappene til sjalet alt...? Du er da så utrolig rask til å hekle! Hos meg har det stoppet opp litt nå med trådfestingen... sååå kjedelig... Skikkelig TTT-prosjekt, det også.

Ellie sa...

Du har resirkulert blomstene dine flott, synes jeg! Skikkelig stilig sjal, også, men montering er ikke det festligste, nei. Ha en god natt!

HildeS/Frøken Fryd sa...

Så nydeleg fint sjal du heklar, og heldige ho som skal få det:o)
Fine blomar også.