tirsdag 2. oktober 2007

BLADER

Her skjer det lite på håndarbeidsfronten for tiden, så derfor blir dette et frokostserviseinnlegg.


Dette er et engelsk servise, og det heter
"BLADER".


Liker godt de sarte fargene i dette serviset
(helt ulikt meg egentlig).Ønsker dere alle ei fin uke !

8 kommentarer:

Ellie sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Ellie sa...

Er dette et gammelt servise, eller kan man fremdeles få tak i det? Har ei venninne som er helt tullete etter trær (ho snakker ikke med dem altså...), og tror dette serviset ville vært helt hennes stil.

[morgrethe] sa...

Ååååå, det er en fryd å spise av det serviset der. Hmrf.... men altfor sjelden jeg gjør det.

Emmeline sa...

Så nydelig dette serviset var..
-Har aldri sett noe lignende. Skjønner jo at du har et varierende utvalg fra friske hjerter til sarte blader, tøffe ting begge deler!

Er så redd for at alle toppsjefene i kommunen skal skjønne at jeg er meg hvis jeg skriver for mye av saken på siden min. De kjenner nok igjen min Bridget Jones aktige fremtoning når de leser det jeg har skrevet nemlig!
Når man Googler saker så kommer det gjerne frem bloggsider også!
Men i korte trekk har jeg stengt et stort hus der det arbeidet mange ansatte. Det var bl.a.
en ansatt der som hadde det så forferdelig...Så nå har de ansatte fått ekstra ferie mens kommunen jobber febrilsk for å finne 57 nye kontorer, hehehe! Vel vel nok om det!

Jeg er blitt av håndarbeidsånden for tiden faktisk. Veldig ulikt meg så det gjelder å jobbe raskt for den ånden forsvinner som regel fortere enn svint nemlig;)

Ha en fin kveld.

Astrids nr.2 sa...

Flott service! Ha en god - og forhåpentligvis solrik - uke !!

Silkeline sa...

Det er et flott servise du har åsemor! Nydelige farger synes jeg også. Er bare på en snartur innom, for pizzaen står i ovnen....men jeg ønsker deg en superfin helg:))

Anonym sa...

Super fint servise du har , bare snar visitt innom, for å si god helg, så lukter det veldig ferdig stekte boller fra mitt kjøkken så æ må nok spring... Kos dæ i helga!

Mia sa...

Koselig frokost servise. Og bilder av "kålrosene" (ikke vet jeg hva de heter, men flotte var de...) var utrolig vakkert.