lørdag 15. september 2007

Endelig ferdig

Så er teppet til Grethe-søster ferdig. På det øverste bildet var det enda noen omganger igjen pluss å hekle kanten irundt. Jeg hadde veldig lyst til å begynne på et til med en gang, da jeg liker å hekle disse pleddene. Men det må nok vente litt da Ane ville at mamma skulle hekle sjal til henne. Bygdas garnbutikk hadde ikke mønster på det ønskede sjalet, så her må det trikses litt med mønsteret så dette kan bli spennende.

Er også ferdig med Ketil Bjørnstad's Stormen, den fenget ikke helt i begynnelsen men etterhvert som jeg ble kjent med Johannes løsnet det. Dette er historien om en splittet mann og valgene som han gjør i livet. Valgene som andre tar for han og som blir hans liv.
Nå står Linn Ullmann for tur. Har tidligere lest Nåde likte den godt, så nå gleder jeg meg til Et velsignet barn.

Med bilde HØVDINGEN , vil jeg ønske alle som er innom bloggen min ei god helg !10 kommentarer:

Anonym sa...

SÅ fint det teppet ble.
Nydelige avstemte farger og et fantastisk håndarbeid, så flink du er! Grethe er kjempeheldig det må jeg si, og så går du rett i gang med et sjal til Ane, ja de er heldige disse jentene som kjenner deg!!
Jeg har også Linn Ullmanns velsignet barn liggende. Har ikke kommet i gang med den, men hun har fått gode kritikker så det er sikket en god bok!

Hehe...du tar meg på kornet du Åse, du husker skapet....
Jeg har nemlig skapet ferdig, men mangler fremdeles dørene..og da er det utrolig fristende å henge det opp uten dører og begynne å fylle i --men så venter jeg jo på alle innkjøpene mine, så foreløpig har jeg holdt meg i selen! Gleder meg veldig til å få det ferdig opp iallefall!
Nå har jeg bestemt meg for å være flink å ha en innkjøpsstopp her hos meg... Får håpe jeg klarer å holde det løftet en stund!!
Ha en fin kveld og en fortsatt god helg!!

Reidun May sa...

Takk for trivelig kommentar på bloggen min. Nå har jeg kikket gjennom de siste innleggene dine, det var koslig å se. Så heldig søster di er, d teppet ble nydelig. Kjekt å få noe håndlaget, tenk for en omtanke bak:) Og så er det gode middagstips her, nesten så jeg skulle ønske du la ut et middagstips hver dag-tji-hi...

elin1976 sa...

For for et flott teppe. Disse bølgeteppene ser ut til å gå en høy gamg rumdt på bloggene. Fantastisk. Å det sjalet. Har alltid ønsket å kunne hekle. Sånne sjal er så nydelige.
Jeg har lurt på å kjøpe denne boken men nå lurer jeg ikke lengre. Den tror jeg får bli med til Spania i oktober. Ha en flott lørdag. Klem fra Elin:O)

Mia sa...

Oi, er du ferdig med bølgeteppet til Grethe allerede? Skal si du har jobbet raskt! Og jeg synes jeg hekler som bare det, men maken til farten din har ikke jeg sett (jeg er faktisk ferdig med lappene mine nå, og holder på med å avslutte trådene... maaaasse jobb...) Sjalet til datteren ser koselig ut, det også. Og etter det da, blir det et nytt bølgeteppe, eller granny squares?

Anonym sa...

For ei hekledame du er ...Åse søster er nok kjempe glad for teppet...
Blir spennende å få se sjalet som du skal hekle, for vi får vel se det?
Tusen mange slags takk for besøk på bloggen min- setter stooor pris på det! Ha en fin høst dag!!

9na sa...

Oi så fint teppe! Og sjalet ser jo spennende ut, du må legge ut etterhvert hvordan det blir! Og god bedring med virusene, håper ikke det var jeg som smittet deg!?!

[morgrethe] sa...

Smask! Som jeg gleder meg til å få teppet i stua mi, det blir kjempefint. Glad jeg ikke valgte gavekort fra Tilbords.

HildeS/Frøken Fryd sa...

Kjempeflott teppe du har hekla, og så heldig søster di er som får det av deg:o)
Skjerfet ser nydeleg ut, og så flink du er som kan trikse fram eit mønster etter ønske.

Petunia sa...

kjempefint teppe og det sjalet kommer til å bli lekkert...
Er det du som har malt det bilde???

Astrids nr.2 sa...

Kjempeflink er du, og søstera er en heldiggris (men det tror jeg hun vet også) Klem