mandag 31. mars 2008

Hjemme igjen........

tusen takk
for alle hilsninger i
forbindelse med
karolines
operasjon.
i dag kom vi hjem igjen.
det var dette kneet som skulle opereres,
igjen.
ullevål ble karoline tatt godt vare på,
hun var ikke før våknet av narkosen før
treninga startet.
(med epiduralbedøvelse de første dagene)
og slik gikk nå dagene.......
i denne maskinen lå hun åtte timer pr.dag,
ellers var det nedising,
og strekking.


og treninga fortsetter,
fysioterapi og egentrening
vil nok styre dagene lenge........
da får vi håpe at alle gode ting er tre.

nå skal jeg kose meg med å lese blogger,
gleder meg!


13 kommentarer:

Astrids nr.2 sa...

Velkommen hjem!! Håper alt står bra til, og får for all del håpe at kneet blir bra nå da, stakkars jente. Regner med at hun må stå på sjøl med egenøvelser for å få det helt bra igjen også. MEN godt å komme hjem antar jeg. Her på bjerget koser vi oss med at det våres, men i går gikk det plutselig opp et lys for meg; Kun 2 mnd.igjen til datteras konfirmasjon. Noe som skal ordnes til den da tro?? Jaja..bra vi har noe å sette fingra i. Kos deg denne uka, og IKKE la deg lure i dag. Klem

elin1976 sa...

Å så bra at det gikk godt med henne. Det var jammen litt av et arr hun har fått seg der. Men et arr er jo ikke noe å tenke på så lenge kneet blir bra igjen.
Godt å ha deg tilbake:O)

[morgrethe] sa...

Uff.... se der ja. Jeg fortsetter å krysse fingrene jeg!

♥bagatellar♥ sa...

Håper inderlig jenta blir bra nå, kneproblem er noe ordentlig herk. Har ei håndballjente i huset og har allerede fått høre klager på vonde kne... så lurer jo på hvordan det ender. Har hørt at kneet er leddet Gud glemte.. kan saktens lure..

Nette sa...

Velkommen hjem ja! Håper alt ordner seg nå, slitsomt må det være.

Silkeline sa...

Takk for hilsen Åsemor:)
Godt dere er hjemme igjen, og at operasjonen gikk bra, men det ser IKKE noe godt ut der i den "maskinen" synes jeg! Håper kneet blir helt bra igjen denne gangen da, og at treningen går greit.
Kos dere hjemme i vårværet.
Klem:)

Berit T sa...

Hei på deg, velkommen tilbake!
Uff det der såg slett ikke godt ut, og det er nok en tapper jente dette. Håper inderleg at det er vellykket operasjon og at det er verdt alt det vonde og lang opptreningstid.

Jo å hekle var knallkjekt, spesielt når tråen var noe tykkere og nåla var større, hekler fort 6 -8 ruter.
Ha en fin kveld, klem.

Emmeline sa...

Å herligheten... Stakkars jente!! Ser ut som litt av et apparatur hun må ligge med der; og det krever nok sin dose tålmodighet å ha en sånn opptrening kan jeg tenke meg!!

Jeg er faktisk veldig imponert over at du setter deg ned og går igjennom HELE bloggen min fra siste uke...--og i tillegg klarer å kommentere omtrent alt?????
Jeg bøyer meg i støvet. Med et helt kne... Denne uken har det vært litt svada!! Jeg er litt tom for blogge emner, huset er det ikke så mye nytt i ( jeg er tross alt på en knallhard sparekampanje for å komme i havn med denne bunaden) *Bare 2000 kroner igjen nå Puuuuhh...

Godt iallefall å ha deg hjemme, og så må jeg si at det var så kjekt å se deg på forrige innlegg. Du ser så koselig og blid ut!!!

Made by KKann sa...

Hei Åsemor!

Så fint at du er tilbake..og
takk for koselig kommentar på "bilde"-bloggen min! Og ja vettu - det er så utolig morro å ta bilder - og det er klart..det nye kameraet gjør gleden fullkommen!

Så fint at det ser ut til å ha gått bra med Karoline! Lykke til i opptreningsperioden!

Så kjempe synd at du / dere ikke kommer til helgen! Men vettu jeg har full forståelse! Da blir det kanskje sommer før vi sees, men da for vi ta en fast da! Smil!

Smi fra KKann

Anonym sa...

Velkommen hjem. Nå er det bare tida og veien for Karoline.

Ha ei flott våruke. Ja, for nå har jeg bestemt at våren er her. *sta*

Mia sa...

Velkommen hjem, ja. Og stakkars Karoline, de det så rett og slett ikke godt ut... Så får vi bare håpe at det blir bra til slutt, og er verdt det hele.

Råkketårnet sa...

Hils jenta og ønsk henne god bedring, og ja vi skal nok feste i helga skal du se. Dere vil bli savnet, men forstår deg godt. Det er viktig å lytte til kroppen og ikke stresse (som gitarlæren til speideren sier...:-)

Vi talast! Er spent på hva som snart er ferdig.... kan der være en dåkke eller noe sånt.

Anonym sa...

Velkommen hjem og her krysses fingre og tær for alle vonde knær.. ha det rimte jo!
Spøk til side , alle gode ønsker for Karoline!