søndag 23. mars 2008

sol ute, sol inne.........

i påska har vi hatt mye
sol,
og her er et utvalg av familiens
solbriller.
eirik dro igår til fjells med dette eksemplaret,
litt retro kanskje?

karoline har flere å velge mellom,
og stiller her i en mere urban modell.
ane
har fått mye for pengene,
store briller er "in".her er
skumlingane.
ikke de mest fotogene i familien dette,
så vi velger å vise frem det som er representativt,
i ren blogger ånd :)ble det natt,
og
månen
lyste stor og fin på himmelen.10 kommentarer:

Som mine dager er sa...

Kule briller da!!! Og de gjør seg så godt på pene "modeller". Så nydelige barn du har. De har sikkert veldig gode gener å slekte på ;-)
Hvis Karoline velger å reise utelands neste år, tror jeg hun har ALT å tjene på det. Det anbefales på det sterkeste ifølge min datter. Ikke minst språkmessig, men det gjør seg godt på CV'en også. Man ønsker jo det beste for sine barn, og det er til tider fælt å være så langt unna dem. Men du verden som de vokser på det!

Emmeline sa...

Tudelu Åsemor:)

Skjønner at det er pakking og oppbruddstid i heimen hos deg igjen. Det høres veldig rart ut at ungene blir så store at de plutselig pakker og forsvinner ut av huset... Innimellom høres det ut som en svært forlokkende tanke, men jeg skjønner godt at det ikke er fullt så festlig når det blir en realitet;)
Ser at du har hatt en knalldeilig påske med mye god mat (ikke overraskende) og gøye solbriller på vakre fotomodeller.

Han der Eirik kunne slått seg sammen med min eldste datter. Hun har HELT like solbriller som hun har gått rundt med i påsken----Hun er liksom så kul at hun tør å være helt ut..hehehehe!
Likevel blir hun ganske hyper av å gå rundt i de knallsmå brillene med hjerter, så da hjelper det å få på seg noen store Karoline briller....

I dag har lillebror og lillesøster vært ute i snøen utenfor huset. Da blir de plutselig veldig små syns jeg! Når han drar henne med seg oppover veien på et akebrett og begge er påkledd for en tur til Nordpolen, ja da er det heldigvis lenge til militæret henter dem!

Syns at skumlingene er veldig beskjeden begge to... De bør kunne vise seg med hele ansiktet de som har laget sånne flotte barn!!

Jaja, tusen takk iallefall for knallkoselige hilsener på bloggen i går og i dag:) Det er jammen godt å være hjemme til dagliglivet igjen. I dag har jeg gjort INGENTING en hel dag, og det har vært HERLIG!!
Kos deg med påskesøndagskvelden du også--du får ta på litt fin musikk og forsøke å kose deg selv om den kanskje blir litt stille!!

Zizzi Molde sa...

"Stæn-tøffe" briller, ja... Håper dere hadde en fin tur, og de bakeverkene dine ser helt nydelige ut... Fortsatt god påske!

Hilsen fra landet sa...

Mye å velge mellom der gitt :fnise:

Nyt siste rest av påsken!! :-)

Sigurd Olav Silset sa...

likte særlig Eirik sine jeg da.... Har faktisk fått bruk for solbriller i påska, ikke vært for ofte på med brillene i det siste akkurat:)

Nette sa...

Hohohoho...Eirik sine var virkelig en klassiker!!! Synes forøvrig dere var skikkelig brillefine hele gjengen:)))

[morgrethe] sa...

Se her ja.... den kule gjengen til tante. Kule ungdommer... kule briller!

Men bloggeieren og treneren er noen skikkelige pyser. *ler*

Mia sa...

Tøffe solbriller hos alle jo! Og det klart må man ha solbriller når det er deilig påskesol ute. Men med påskesolen kommer kuldegradene om natten... Tankt at det er såååå kaldt på vestlandet også! Tenker meg at du har kost deg hjemme, med bakst og det hele, kanskje har til og med miksmasteren kommet til nytte...?? Man skal jo ikke kimse av slike nyttige gaver, hvem vet, kanskje er du mer glad for "masteren" i det lange løp, enn du ville vært for et par ski!

Nå har jeg også fyrt i ovnen (gradestokken viser 7 minus, huh!) så skal jeg en tur til Lille Mann med flasken, før det er tid for Foyle´s War (et av påskens høydepunkt for meg...) påskekrim, altså!

Berit T sa...

Ja de var tøffe, alle sammen!!
Men det er som vi sa da slengbuksene kom slike skulle vi aldri ha.. Og når disse brillene var på moten for sånn 20 år siden, sa vi at aldri skal vi bruke slike igjen... men vi blir dradd med enten vi vil eller ikke.

Kjenner den deilige bakelukten helt hit jeg....
Nybakt hos oss også i går, da var det nordlandskaker eller tjukkaser som vi kaller de til vanlig.
Ha en god natt og en fin dag i morgon, og klem.

Petunia sa...

Mange kule briller der og fotogene var dere da vel?
Jeg hater solbriller. På en eller annen måte er jeg "vannskapt". Ørene sitter nok ikke likt på begge sider av hodet mitt fordi når jeg tar på meg solbrillene, så sitter de alltid skjeivt på og det er så irriterende. Dessuten har jeg nok et lite ansikt, så når jeg skal ha på meg slike flotte briller som er virkelig in nå, så er det bare brillene som synes og når de i tillegg ikke sitter beint på, blir det hele bare håpløst:D
Trives best med barnesolbriller jeg, med strikk rundt hodet. Da sitter de i alle fall rett på;)
Ha en brillefin dag!