lørdag 8. mars 2008

Må ha det, bare må ha det..........

når eieren av denne kommer hjem
,
vi sørge for at det er nok av melk.
eirik har siden han var liten drukket seg mett,
og blir grinete hvis vi ikke etterfyller kjøleskapet.


han setter også pris på å ha nok tilgang på disse.
da eirik var liten hadde han en standarreplikk da vi var på besøk,
har dere kjøleskap?
noe som vertskapet bekreftet.
hvorpå neste spørsmål til vertskapet var,
er det melk inni der ?

det blir tøffe gutter av å drikke melk,
eirik jobber nå som befal i sjøfosvaret.


som
dere ser av bildet
(som ble tatt da han kom hjem klokka to i natt)
eirik,
må ha det, bare må ha det :)21 kommentarer:

[morgrethe] sa...

Du store min.... klokka to på natten er han utrolig lik sin far. Du kan si at jeg kan godt fylle kjøleskapet med melk.... bare han kommer på besøk:o) Men jeg vil ikke si at han drikker melk.....han har jo alltid hatt en merkelig måte å drikke melk på. Regner med at andre flytende vesker drikker han slik som oss andre dødelige:o) Vi snakkes... tja... kanskje jeg skal ringe nå. Lenge siden vi har snakket nå....noe som faktisk er sant!

♥bagatellar♥ sa...

Han burde jo bli melkemann han da *ler* Håper dere slipper litt lettere unna influensaen enn jeg har gjort, tre uker nå og endelig på bedringens vei(med penicillin). Bank i bordet og krysser fingrene for dere.

irina sa...

Skulla vært på audition for tine han.....
Haper han føler seg presset Herr Demolitionmann ..jeg kaller han det. For han elsker å rive ned....men piffen går ut når han må bygge opp :)
Skitt å....

Ta deg en tur !!! Venke Knutson var der i dag å drakk kaffe og spiste skjokoladekake med masse Baylys

God Helg

Sol sa...

Hei hei....Flott gutt som er en skikkelig melkedrikker ;-} Artig. Ser at han har samme "last" som sønnen min også.....- boller. De kan man visst ikke få nok av....
Ser av et tidligere innlegg at du har lagt ut et bilde av en av keramikkdamene til Ingunn Dahlin.....de er så flotte. Jeg har en selv også, og skulle gjerne hatt fler. Ønsker dere en fin helg.

irina sa...

Ja skal fortelle deg en veldig godt bevart hemmelighet. Så lytt !!! ;) Jeg elsker å bake og lage mat men det er en kake jeg lager av pakker og det er møllerens sjokoladekake.
lager den etter oppskrift. Lager smørkrem. Visper tine smør med melis. Smelter 1 og halv sjokoladeplate og visper det oppi. Visp lenge !! ha oppi MASSE Baylis !!! Dynk kaka med Baylis før du smører på kremen utenpå og inni.

Folk bare sukker og stønner !!!
Beste sjokoladekake de har smakt.


Og det artiger er at jeg er anti lettmat.
men denne er bare himmelsk !!!
Og lettvint !!

Gi den en sjanse ;)

Lemi sa...

no fikk både æ og svigermor oss en god latter ;o) har nemlig besøk
i helga..
melk e got d, bare så synd æ ikke tåle d lengre.. ;O(

ha ei flott helg!

Made by KKann sa...

God kveld Åse!

Melk ja - godt!
Jepp - nå er taco-festen over!
Vi koste oss masse! - Vi er sååå heldig - du og jeg - som har Grethe-mor-vennen! Smil!

Ha en fortsatt super lørdagskveld!

Smil fra KKann

Anonym sa...

Jeg er så enig så enig!!! Melk må man ha!!!

God helg til deg :)

Nette sa...

Hehe...melk og boller er nok ikke det verste å få når man kjem heim til ho mor nei:) Koselig!

Tone sa...

He,he, sånn var broren min også. Og tildels lillemannen min. Det første han må ha om morgenen er melk, den inntar han i godstolen mens han ser på tegnefilm. De er nå søte disse pjokkene, uansett alder. Kan tenke meg det er deilig for mor å få ham hjem igjen. Da baker man mere enn gjerne boller:-)
Ha en fin uke :-)

Sigurd Olav Silset sa...

melk går unna her også ja. Men for oss er standard-replikken : pappa ! Har tankbilen vært her?? Og dersom den har vært her uten at vi har fylt opp kanna, vet Martin minstemann råd: Han tar med seg koppen ut og forlanger at pappa melker ut melk til han. Lunken fersk melk er det beste han vet:) Melk er sunt for stor og liten!
Du var nok glad for å få melkemannen hjem tenker jeg:) Her har vi lest "detektine" på kartongene i flere dager, og vi blir ikke enige om hvem som er påskeegg tyven.....

Grannylovestoknit sa...

Hei!
Morsomt innlegg om sønnen din som nå har blitt stor og kjekk gutt!
Ha en fortsatt fin uke!

Petunia sa...

Herlig:)
Melk er ikke å forakte. Vi er glade i melk her i familien også og veldig glade i boller.

Mia sa...

Heia Åsemor! Klart jeg hadde tatt deg med som tolk på tur til Frankrike, for et par år med fransk på skolen er mer enn det jeg har... Og så vinkurs da gitt, det teller jo en god del, det også! Jeg skal si ifra i god tid neste gang jeg reiser, så får du bli med! Men før den tid håper jeg å kunne glede meg over våren her hjemme, og hagesesongen som snart er rundt hjørnet.

Heidi sa...

Staute karer drikker melk, mine og hihi! kos deg i påska det skal jeg!

Emmeline sa...

For noen skjønne barn du har...Nå har jeg jo også innsett at melkemannen ligner på sin far om natten:0) Bra å vite for oss som ikke kjenner melkemannen så godt. Han var iallefall knakande kjekk vil jeg si....

Min far som snart fyller sytti år er en sånn liten melkemann. Min mor ville sette han på en slags slankekur, hun mente nemlig at 1,5 liter melk daglig ikke var bra for han. Min far var virkelig sur på grunn av denne slankekuren, og da fikk han sin svigersønn ( min mann altså) til å støtte han i kampen mot melkeslankekuren.

Siden min mann er en sjenert type som ikke snakker i utide, hører alle på når han endelig snakker. (I motsetning til meg som snakker hele tiden for døve ører) og da han mente at denne melkeslankekuren var veldig unødvendig, ble kuren avsluttet umiddelbart og min far er nå oppe i 2 liter melk daglig.
Med andre ord; Din sønn melkemannen har en lang karriere som kunde hos Norges Meierier foran seg... Skjønn var han i allefall!
God påske Åse; Jeg gleder meg til ferien starter på fredag og vi setter oss i bilen på lørdag. Skal bli knalldeilig!!

Astrids nr.2 sa...

Heia Eirik! Flott melkedrikkende befal det! gikk storband-konserten bra eller? vi har hatt ei kjempefin helg i Tr.heim. Sol og vårstemning, masse fin musikk og jammen var ølet godt også!

9na sa...

MMMMMMMMMelk! Han var ikke en av de nydelige babyene som for noen år siden var med i Tinereklame vel, de som drakk melk og tømte det over seg osv...?

9na sa...

MMMMMMMMMelk! Han var ikke en av de nydelige babyene som for noen år siden var med i Tinereklame vel, de som drakk melk og tømte det over seg osv...?

Berit T sa...

Flott sønn du har, og så koselig å komme hjem å har lyst på mor sin gode mat! Klart det må være kjekt å diske opp når det går ned på høykant.

Vil gjerne ønske deg en fin påske, måtte været bli flott slik at dager kan nytes utendørs!
Klem fra meg.

Reidun May sa...

han er heldig som kommer hjem til mor som har fylt kjøleskapet med melk:)
Såg veldig kjekt ut.
Ha ei FIN påske!!!