onsdag 5. mars 2008

Våren avlyst !

våren er over for denne gangen,
den varte akkurat en dag.
i går var det vinter,
og
idag er det varmegrader.
influensaen,
herjer og her i huset er det
ane
som er førstemann ut.
jeg pøser på med vitaminer og appelsinjus,
og satser på at jeg lurer meg unna.
jakken
er ferdigstrikket og alle trådene er festa.
da er det
bare
monteringen igjen,
men
da må jeg ta frem symaskina,
og når det skjer vet ikke jeg.


er det storm ute,
da er det deilig å ha litt vår inne :)

8 kommentarer:

Berit T sa...

Uff da, så influensa har kommet til dere. Håper vi går fri, har ikke hørt at det er noe sånt akuratt nå. Du får hive innpå noe som brenner det vekk!!
Symaskin får du få fram fordi jeg vil se fredig resultat!
Her går det i festing av tråder på oldermorsteppet, litt av en jobb. Neste gang skal jeg hekle de inn med det samme, Hilde gav med det rådet. Skal peøve å hekle rutene sammen, det blir et vognteppe dette. Neste blir et til å ha ute til sommeren.
Fristende den hortensiaen du hadde, emn gidder ikke kjøpe noe som trenger ettersyn medan vi holder på med malingen. Det går på fram, begynner å se en ende nå, så det blir vel ikke så lenge til det blir noen bilder derfra.

Jeg har lyst å dele utmerkelsen Blogging with a purpose med deg fordi du er en dyktig dame i håndarbeid, baking, deler ut gode ord , en venn i denne bloggverden og slik kan jeg fortsette... Du kan gå inn på bloggen min og kopiere den over hit. Jeg gjør som den jeg fikk den av og lager ikke noe innlegg på dette, bare deler den ut.
Regler er som følger:
Award papties must nominade five people who have not received the award. The blog that receive the award must have some purpose.
Awarded parties must post the award banner on their site.The banner must remaine linked to the linked site.

Dermed ønsker jeg våren tilbake!!
For den forsvann her også gitt. Snøen kom i går, i dag har det regnet og knallglatt, mannen glei utfor veien med bilen, vippet nesten over, men heldigvis gikk det bra, både med han og bilen.
Og jeg skulle ut et ærend, men kunne slett ikke på sånn et føre, det er visse grenser!

En godnattklem til deg, skal opp tidlig i morgon:o)

Astrids nr.2 sa...

Hei på dere. Håper ikke influensaen tar helt futten ut av alle sammen hos deg da! Ikke noe moro å være sjuk. Bank i bordet! Reiser jo til Tr.heim i morra, og her nede herjer oppkast og magesjau. DET vil jeg i alle fall ikke ha med i bussen oppover.... Gleder meg til å se jakka di ferdig. Jeg må innom å kjøpe meg noe garn til bussturen i morra jeg også. Ha ei god helg. Vi blogges over helga. Nå skal jeg snart til frisøren, så skal jeg pakke kofferten.

[morgrethe] sa...

Usja..... å være syk er ikke godt. Håper tantes Ane-snuppe har kommet seg på beina igjen.

Jakka ja.... den vil jeg også se ferdig. Sitter atter en gang og hekler kant på sjalet. Måtte innom for å se på ditt. Mitt får store hull. Jeg har nok gjort feil, men tror det blir ok likevel. ÅK rasket med seg mønsteret her en kveld, så jeg satser på at det blir fint nok.

Nei nå skal vi steke vafler til kveldsmat.
PS: jeg er varm i kinna etter å ha sittet ute i dag. Deilig.

HildeS/Frøken Fryd sa...

Influensa er ikkje noko kjekke saker å få. Heldigvis har me klart å halde oss sånn nokolunde friske, men litt småforkjøla har me vore.
Det er godt å få litt stell heime hos mamma når ein er sjuk, kan eg tenke meg:)
Jakka di ser skikkeleg fin ut, så du må hente fram symaskinen med ein gang, og montere i ein fei:)
Hortensia er ein nydeleg blom, berre så synd at dei skal ha så mykje vatn, for det gløymer eg stadig ut.
Ha ei fin helg Åse:)

Silkeline sa...

Ja, vi får lage vårstemning inne, for ute er lar våren vente på seg. Her er det bart og opphold, men surt som bare det. Godt at det blir lysere og lysere da:)....

Kjedelig med influensa i huset....vi har akkurat hatt en sjau her også. Heldigvis slapp jeg unna,(bank i bordet)men de andre to ble liggende. Nå har bikkja fått ettellerannet som har satt seg på magen....hun prumper og kaster opp har diare stakkar...*puh*, håper det er over snart.

Jeg ønsker deg en fin helg Åsemor:)

Nette sa...

Å nei, er det influensa nå igjen?
Uff, håper dere slipper unna det verste da! Ønsker deg en fin helg, Åse:)

Emmeline sa...

Stakkars Ane---håper hun er på bedringens vei, hun så jo veldig fornøyd ut sammenkrøllet i sofaen i stilige klær iallefall. Sånn ser ikke mine barn ut når de er syke...

Skjønner at du har en travel helg foran deg... Storbandkonsert blir vel knallkjekt??? For det er vel ikke så lenge siden du tok opp igjen denne hobbyen--stemmer ikke det??? Ser du skal være vakt på dans også...
Forrige fredag kjørte jeg ungene mine til skoleball på et av byens mer fasjonable steder. I fjor var jeg FAU leder og hadde stram regi om vaktholdet...og i år var det UTROLIG deilig å levere ungene fra seg uten å ha ansvar...

Da jeg kom og hentet dem, ravet det altså rundt dritfulle fjortenåringer som vi måtte plukke med oss og kjøre hjem til foreldrene.
(Takk og lov for at jeg har en sterk gutt, og ellers fornuftige og edrue barn--)
Da bestemte jeg meg for at jeg heller får ta ansvar for vaktholdet selv til neste år...
På en skole med 600 elever....
-Skal det liksom bare være en myndig mor som utrjør den store forskjellen??? Det kan jammen santen virke sånn!! SUKK...

Ønsker deg iallefall lykke til med helgens mange prosjekter. Og kos deg med soldaten hjemme:)
( skulle ønske du kunne komme her og bake litt for meg Åse, det hadde vært deilig....)

IngersATELIER sa...

Hei Åse... håper dere er over det verste med influensa og at det er bedring i sikte. Her har vi hatt to omganger, det har aldri skjedd før. Noe skitt er det iallefall. Du får bare pleie helsa og kose deg i sofakroken der:) god bedring til dere.