mandag 24. september 2007

Jeg har blitt tagget :)

Regler:

1. Link til den som har tagget deg.

2. Fortell 7 sannheter om deg selv, noe tilfeldig og noe rart.

3. Send utfordringen videre til 7 andre bloggere på slutten av innlegget.

4. Legg igjen en kommentar hos de "utvalgte" med beskjed om at de er tagget.





1: Jeg blir provosert av menn/pappaer som forteller at de skal være barnevakter for egne barn. Å ta vare på egne barn er ikke en jobb du blir satt til i noen timer. Det er en selvfølge at pappaen ikke skal føle at omsorgstia alene sammen med barnet(a), er en oppgave, det er en konsekvens av det å få barn !



2:Vi har en av de største typene bobblebad med mange fasiliteter. Det er 7 år siden vi fikk det, og jeg har kun brukt det tre ganger.



3:Jeg er veldig nøye på dekketøy, en skal bruke bestikk, glass og servise til det som det er laget for. Til og med til hverdags må det være riktig. Alle som er hos oss er fullstendig klar over dette, for hos Åse tuller en ikke med sånt.



4:Jeg vil så gjerne ha en fin blomstrende hage. Men har etter 20 år med egen hage skjønnt at det får jeg nok aldri oppleve !



5:Jeg har hatt samme kjæreste i 28 år. Jeg ble kjæreste med mannen min da jeg var 16 år. Helt siden da har vi fått høre at det ikke kommer til å vare fordi vi var så unge da vi møttes.



6:Jeg er flink til å huske folk, ikke nødvendigvis navnene på alle, men et ansikt glemmer jeg ikke så lett.



7:Hver fredag markeres ukeslutt/helgestart med tente lys, blomster på bordet(bra nok med en enkel rose) og at jeg koser meg med et glass vin.





Dette er det første "kjedebrevet" jeg har svart på siden småskolen, har alltid konsekvent kasta denne type brev. Synes det er litt vanskelig å utfordre, da mange allerede er tagget. Prøver meg likevel på HJERTEROMMET, PETUNIA, og
FLOWER POWER,men inviterer alle som har lyst til å ta utfordringen til å ta den :)




10 kommentarer:

[morgrethe] sa...

Ser noen likhetstrekk her ja, spesielt nr.3. Savner kanskje et punkt om at du ofte var sint på lillesøsteren din i oppveksten, og at lillesøsteren din stod og lyttet på døra di da du hadde kjærestebesøk. *smil* Det visste du ikke!

9na sa...

Så fine fakta, da, fint å bli mere kjent med deg... Vi har også boblebad, men vi bruker vårt minst to ganger i uka... Gjerne mere...

HildeS/Frøken Fryd sa...

Eg er veldig enig i nr 1. og nr 3. Då me gifta oss i sommar var det mange av dei som hjalp til som fekk sjå millimeteret Hilde i aksjon, særleg når bestikket skulle på plass, måle, måle,hehe.

Ellie sa...

Pappaer som skal være "barnevakt" er ganske irriterende, ja! Har aldri hørt mødre har sagt samme...

Emmeline sa...

Så kjekt at du tok utfordringen...Dette kjedebrevet har i grunnen vært veldig artig syns jeg; koselig å bli litt bedre kjent med hverandre, selv om det dog er litt uhøytidelig!

Jeg er SÅÅÅ enig med deg om det med barnepappaer og barnevakt. Kan ikke si at det er et problem for meg med min egen mann, -men i jobben opplever man akkurat dette jevnt og trutt...
Så kjekt at du har møtt den store kjærligheten i ung alder.
Kjekt å høre at det går an'.

Min far så min mor for første gang da hun var 14 år og han var 15 år. Hun hadde på seg en rød kjole, og i det øyeblikket han så henne bestemte han seg for at: Den jenten vil jeg ha!
Nå har de vært gift i over 50 år og er fremdeles forelsket. Veldig romantisk syns jeg!

Jeg syns du skal begynne å markere ukeslutt med blomster, stearinlys, vin OG boblebad. Helt forferdelig at du ikke bruker det oftere...

Emmeline sa...

Halloen strengeåse, hehehe

Nei trenger jeg det??
Det er klart jeg ikke gjør.
Lykke kan ikke kjøpes for penger, heldigvis er jeg lykkelig...-men et pledd kan ikke ta skade på lykken heller?

Tror jeg klarer å holde meg i skinnet!!! Hehehe..Men du vet, for dere flinke sydamer er det nok lettere å stå over sånne quilt fristelser -for dere kan jo lage dette selv. Jeg så forresten den fine vesken som du skulle overta etter din søster..Lekker!

Ha en fin ettermiddag;;;)))))

[morgrethe] sa...

Åse-søster. Jeg trenger barnevakt første helga i oktober, kommer du, skal jeg lære deg å sy hjerter. *smil* Leser på bloggen til Emmeline at du vurderer å ta fram symaskina, så da tenkte jeg at her må jeg forhandle. Jeg betaler togreisa, og så kjører vi oppover igjen sammen, for det er jo høstferie..... Vi snakkes, men i kveld er det Mr. Drøm på tv, så da vil jeg ikke forstyrres. Klem

Mia sa...

Dette var da koselig lesing. Boblebad har vi ikke i hus, så det kan jeg ikke kommentere, men helgeslutt, derimot (det har vi jo hver uke da...), og dekketøy med tilbehør, de kan jeg godt kjenne igjen... Jeg har også fått utfordringen, men synes plutselig at det ikke er sååå lett å finne på ting alikevel...

Emmeline sa...

Køben stiller seg positiv til det som måtte komme av ting som skal bæres videre til Norge.

Emmeline har så forklart situasjonen med at hun eventuelt IKKE kommer til å kjøpe noe på grunn av kjøpestopp

Og niesen repliserte, jaja ..jeg skal følge med om det kommer pakkelapp i posten så går det helt supert! Kan du tenke deg så greit?? SÅ nå skal jeg holde meg til i morgen. Har en veldig kjiip dag på jobben, mye vanskelige saker så kanskje jeg trenger å trøste meg selv litt etterhvert;) ¨
Vi får se... hehe!
PS: Kan du ikke SY??? Du er jo så flink til å hekle???????? Ikke logisk dette skjønner jeg!

Astrids nr.2 sa...

Flott Åsemor! Er enig med at kjedebrev ikke er helt "tingen" for meg, derfor ble svarene mine ganske "svada" (og på engelsk) Ser vi er like på noen områder. Ung kjærlighet ruster nok så fort som mange tror.. Gubben og jeg gifta oss jo førstes i fjor. Vært sammen siden 1983. God helg!