onsdag 30. april 2008

Over de høye fjelle.......

her har vi et nydelig vær for tia,
det er nesten sånn at en hver morgen
lurer på hva godt vi har gjort som fortjener dette.
bildene er fra Sunndalsøra.

her fyker dagene unna!
april
så så lang og fin ut på kalenderen,
men plutselig var den over.
tror ikke jeg har tatt i et håndarbeide i hele
april,
har heller ikke lest ei bok.
så nå kan det bare bli bedre :)


ha ei fin helg !

12 kommentarer:

Torunn sa...

Så fantastisk flott, Åse!!
Hvis det fortsetter sånn, kan du jo sette deg ute og drive med håndarbeide eller lese :-). Så får du i alle fall slått to fluer i en smekk :-).
Her ser det ut til å bli et par inne-dager, før vi klan ut å nyte de ultrafiolette stråler igjen.
Men...det er alltids ette eller annet å gripe fatt i innomhus også, så vi skal nok få tiden til å gå :-)

Kos deg masse i helgen, Åse!

Klem Torunn

Nette sa...

Ja, det er så herlig vær nå om dagen...måtte det vare lenge lenge:)

Emmeline sa...

Tudelu Åsemor...

Nydelige bilder og så heldig du er med sol og fantastisk vær...
Her har det regnet i tre dager, men nå krysser jeg fingre for at det ENDELIG skal bli litt bedre vær!!! Ser du har lagt bøker og håndarbeide på hyllen i april?? Det har faktisk jeg også...Det har vært en merkelig tafatt instilling på meg etter jobb de siste ukene, men nå MÅ jeg jo få giret meg opp, en ukes tid til konfirmasjon så nå nytter det ikke å ligge på latsiden lenger. Vi skulle egentlig ikke ha så mye besøk i år; men nå har plutselig min svigerfar med rullator og dårlig helse meldt sin ankomst...og han blir LEEENGE;) Helt til den samme dagen vi skal reise til Syden....Jaja!

I dag har jeg virkelig lagt ut et av mine verste tulleinnlegg ever...Jeg har bare KOST meg med vannvittige (og ikke særlige romantiske) bilder. Det er ganske artig, for det ser ikke ut for at innlegget får noe særlig respons. Alle de andre innleggene får maaange kommentarer, men ikke dette...Og jeg bare sitter her og ler og fryder meg, fordi det var et veldig tåpelig innlegg...
Og da kan man jo lure? Kan man komme i Bloggetrassalderen???

Jaja; ha en superduper helg. Kos deg i demonstrasjonstog på Valen i morgen:)

Som mine dager er sa...

Jeg kjente umiddelbart igjen de høye fjellene på Sunndalsøra da jeg så det første bildet. Et vakkert og spesielt sted hvor jeg har vært flere ganger ;-)

Man trenger nødvendigvis ikke ha noe på agendaen for å fylle dagene. Det kan være godt å la både håndarbeid og hender få tiltrengt hvile. Og hvis hodet ikke er mottakelig for bøker, så hvorfor lese? Nei nyt dagene som de kommer, og la overskudd glimre med sin tilstedeværelse, men la også underskuddsdagene passere stille forbi. Sånn er det bare.

Ha en underbar helg.

[morgrethe] sa...

Hallo hallo. Innom bare en svipp, må begynne å pakke nå. Må bare skrive ferdig noe først som skal sendes på mail.

Nydelig vær ser jeg.....

Er trøtt, så nå må jeg gjøre meg ferdig for å komme meg i seng.

Nuss

Mia sa...

Men Åse da... her har jeg ventet med lengsel og smerte på bilder av dine blomsterbed, og så vider du bilder fra Sunndalsøra i stedet!!! Ikke for det, bildene dine var nydelige de, men ikke hva jeg hadde håpet og ventet på... Men våren og sommeren er lang, den, så jeg får smøre meg med tålmodighet, slik at før eller siden dukker det nok opp noen bilder av bedene dine her i bloggen din også! Nyt langhelgen imens, du!

Astrids nr.2 sa...

Hei hei. Endelig litt tid til blogging (regnvær og fridag) Så flotte bilder du har lagt ut. Utrolig flott vi har det her i Norge du... I disse travle dagene må vi prøve å nyte det rundt oss også. Her har det blitt skikkelig vår i løpet av ei uke. Grønt løv og blomster som stikker frem her og der. Helt herlig! Kos deg i langhelga. Jeg koser meg hjemme!

Anonym sa...

Deilige bilder av fjell og sol og blomster! Ja, tenk at april er over - og så heldige vi (også) har vært med været lenge nå. Nydelig! Håper du koser deg med fridag og kanskje langhelg? Klemmer**

Berit T sa...

Nydelig utsikt Åse, fantastisk!
Herlig med fint vær, og håndarbeid går det an å ta med seg ut i godstolen av og til. Håper du får tid å nyte noe av finværet også, og at det ikke er bare jobb.

Nå er vårt nye barnebarn kommet!
En herlig gutt, bare SÅ skjønn må du vite.

Ha en fin 1.Mai.
Klem.

Dans på roser... sa...

Det er deilig når våren kommer, ja!

Nydelige bilder fra deg.

Gleder meg til å se fra hva du finner på framover.
=)

God helg!
Klem.

Prinsesse Elin sa...

For en flott utsikt....når det er sakt så har jeg familie i sundalsøra. Har vært på besøk der, på lakseoppdretten...der har jeg til og med fått srå å fiske i kummen med stang!!! Man kan nesten ikke unngå å få fisk. Ha en fin fin kveld. Klem fra Elin:O)

9na sa...

Ååå så vakre bilder da. Nyydelig vær.