fredag 9. november 2007

SLIK GÅR NÅ DAGENE ..............


Her ligger hovedpersonen hjemme hos oss for tiden. Uvant både for Karoline og mamman at hun er så hjelpesløs, men vi prøver begge to å holde humøret oppe mens hun er hjemme på rekonvalesens. Litt koselig å da å ha henne hjemme, da hun ellers ofte bare er "innom". Til ære for fotografen smiler hun på bildet, mens hun egentlig er lite fornøyd med feieren som "aldri" kommer, hun kommer til å fryse ihjel hvis vi ikke får fyrt opp snart !


Innimellom pleie og omsorgen får jeg litt tid til å hekle.


Ellers har det skjedd noen invisteringer i heimen denne uken. Vår trofaste sliter gjennom 20 år har måttet gi tapt. Etter utallige grunnstøtninger greide den ikke mere, den begynnte å lekke, vår umistelige vannmadrass. Det er ikke tull, den 7 desember er det 20 år siden vi flytta inn i huset vårt, og da hadde alle vannseng, så også vi. Her i huset er det nemmelig slik at alt som "fungerer" får bli, ikke noe blir bytta ut før det er helt ! ubrukelig. Trenern er like sjokkert hver gang noe slikt skjer, for det er jo helt nytt, skulle det virkelig ikke vare lenger.
Derfor kan det nok tenkest at ekspeditøren hos Jysk ble noe irritert på meg da vi kjøpte nye madrasser (ja, for selve senga er like hel, solid furu#¤#"##), for hver salgsargumentasjon over forventet levetid avbrøt jeg han. Stakkars mann, han kunne jo ikke vite at trenern suger til seg all slik informasjon for så å bruke det mot madrassene senere.

Den andre investeringen var disse "potetvaskevottene". I følge reklamen skulle du liksom bare massere skallet av poteten. Ja, liksom, det gjelder iallefall ikke potetene som har blitt dyrket på Sunndalsøra!


I dag har det kommet litt snø, så det er "hustre" utenfor husveggene, men med veavarme, talglys og et lite glass vin skal jeg kose meg inne .

Ønsker dere alle ei god helg :)

15 kommentarer:

[morgrethe] sa...

Whææææ.... så fine lykter. Ønsker meg den store... Og Karoline-snuppa da, ligger der og har det vondt på rose-puten....stakkar! Det var litt dumt at du tente opp den dagen feieren egentlig skulle komme.....kanskje. Og teppet.... smask.... kjempefint blir det. Og så mange lapper da gitt. Her har ungene spist noen mislykkede sveler.... heretter blir det kun MRF-sveler! Ha en fin og rolig helg dere på Møre.

Berit T sa...

Stakkars hun som liggger der, det kneet såg slett ikke godt ut. Kan kjenne på den følelsen hun har tror jeg, for jeg knuste kneskåla for noen år siden og det var vondt.

Så flott teppet ditt blir, skal si du har jobba. Det blir berre lekkert!!!
Ønsker deg en fin helg :)

Anonym sa...

Så vil jeg bare si til alle dere der ute at det er veldig koselig å være hjemme og! :¤ Da er det ikke sååå vondt å være skada..

Tante, ja, heldigvis har mamma så mange fine pledd.

Og til videre opplysning. -Feieren kom ikke idag heller, så det blir nok en frysedag i morgen også! :S

Klem fra Karoline og kneet

HildeS/Frøken Fryd sa...

Måtte le litt av trenaren og vannmadrassa,hehe. Eg hadde vannseng ein gong for hundre år siden, ja, det kjennes nesten sånn ut.Det var ei selsom oppleving...
Teppet veks og veks, og Karline såg ut som ho kosa seg under dyna trass i vondt kne. Hjelper nok å vere heime hos na mor:o)
Ha ei finfin helg.

Tone sa...

Så fint at man kan ha det litt koselig selv om man er skadet :-) En omsorgsfull mamma er godt å ha.
Gratulerer med ny seng, og kondulerer med potethanskene, fnis... Teppet ditt blir virkelig flott, jeg vet veldig godt hvor mye arbeid som ligger bak. Ha en fin helg :-)

IngersATELIER sa...

Hei Åse, måtte innom deg også:) Jeg har altså fått ny blogg, velkommen inn til den nye! Hadde så mye krøll og strev med blogs.no så nå er jeg her! Grattis med nye innvisteringer... du/dere er lik meg, jeg har tingene til de er utslitt... ferdig med det, jeg lider ikke av "må ha nytt":)) Moro er det når man kan unne det seg av strengt tatt nødvendighet, jeg tror det har noe med den trauste Nordmøringen å gjøre det der!;) Så du var ikke fornøyd med de geniale "potethanskene"! Takke meg til med den gode gamle potetskrelleren jeg tror jeg! Håper dere alle har det fint der!

Klem fra meg her sør! God å nytelsesfull helg også!

Ellie sa...

Jasså, har du blitt potetmassøse? ;-) Må jo også le av mannen din, som blir så overraska over at ting går så fort i stykker. Det så koselig ut å ha dattera hjemme, godt at ho har lue på seg i kulda! ;-) Teppet ditt synes jeg blir veldig fint! Ha en koselig lørdagskveld!

Nette sa...

Massere av potetskallet asså? Hm...fint om det faktisk hadde funka ja...ønsker den syke rask bedring:) Og en god helg videre!

Petunia sa...

God bedring til pasienten! Det går nok fort fremover selv om det ser litt håpløst ut akkurat nå rett etterpå. Selv om det er viktig med opptrening, så er det like viktig med hvile så det ikke blir over belastet. Du får lære snuppa og hekle (hvis hun ikke kan det alt), så kan hun begynne på et bestemorteppe hun også;)
Ha en fin helg begge to!

Petunia sa...

Teppe var forretsen kjempestilig og det var lyktene også....

Emmeline sa...

For et koselig innlegg, selv om det er veeeeeldig synd på Karoline (*prinsesse med stilig lue på under dyna)håper formen er stigende. Skjønner at dere venter på feieren...Bra at vi er flere som venter på noen, felles skjebne felles trøst sier bare jeg!
Grattis med ny seng, 20 år i vannseng burde i grunnen borge for et båtførerbevis omtrent...! Håper det blir kjekt å komme seg på vanlig madrass. Høres ut som treneren og min man får stadig mer til felles--hehehe---ler av det!
Potetvaskehansker er ikke noe for meg, men de lyktene der...hmmm ja de var jammen fine!
I morgen har jeg meldt meg til frivillig tjeneste som ryddepike hos Mollys Heaven. Jeg gleder meg som en liten unge:0) Det blir storartet å kunne pakke ut fra paller med pynt og stasj. Forhåpentligvis får jeg litt mer selvkontroll av dette, og skjønner akkurat nøyaktig hva jeg egentlig ønsker meg--og hva jeg ikke trenger! Men det spørs...
Ha en fortsatt fin helg, hils skjønne Karoline!

elin1976 sa...

Vannseng enda den er slettes ikke værst- Kjenner meg igjen med å putte vanlige madrasser oppi denne sengen. Det gjorde vi også. Grunnen var nok at somverommet var på den tiden så lite at vi ikke sengen ut uten å ødelegge den(kjempestor)
Hils pasienten. Ha en fin søndag. Klem fra Elin:O)

9na sa...

Hei... Utfordring til deg på bloggen min!!!

Lovise sa...

Heisann.
Du sier at teppet blir fargeløst, men det blir i alle fall kjempefint!
Takk for titten inn på bloggen din.
Dull godt med jenta, da:)

Anonym sa...

Så fint å se Karoline i bloggen din. Nei, dette var skikkelig koselig. Og så nydelig hun så ut. Med det fine hodeplagget. Triveleg, ja! God bedring!