torsdag 29. november 2007

HÅNDARBEIDE :)

dette er et forklebilde av meg selv,
har tatt det med for at
redrobin
kan se det er flere som bruker
forkle.
stekedag
før jeg vasker ned kjøkkenet til jul har jeg stekedag,
da gjør jeg unna all mat som det oser av
som :
bruning

karbonader og løk


kjøttkaker
og
masse ferdigbrunet kjøttdeig.
da fikk dere se håndarbeidet mitt denne førjulskvelden :)


takker for alle koselige komentarer ,
ønsker dere alle ei trivelig adventshelg :)19 kommentarer:

Lemi sa...

å så lurt! frys du d bare etterpå da? trur jammen æ må stjele den ideen :o)

ha en fin kveld!

[morgrethe] sa...

WOW.... bilde av deg selv på bloggen nå:o) Å jøje meg, så mye du har stekt opp da. Synd du ikke kommer hit med all den maten. Kjæresten er på loftet nå, han forbereder malejobb på loftstua for sofaen har kommet nå. Den dere skulle ligge på når dere skulle komme til jula. *lei meg* Men, men.... dere får være hjemme og spise kjøttkaker dere! Nå tar jeg natta ;o)

HildeS/Frøken Fryd sa...

Mmmmm, dette såg godt ut, og eg så er så sulten:o)
Kjempelurt å lage så mykje på ein gong.
Fint forkle forresten:o)
Ha ei fin adventshelg du også.

elin1976 sa...

Å hellige jul som du har forbredt deg med maten... fatter jo at dette er kjemplurt med forkle til slike ting. Bruker alltid forkle for jeg har en tendens til å tørke av hendene på lårene... så førkle er et must for denne dama.
Ha en fin fredag:O)

Nette sa...

Ja, det lønner seg nok å bruke forkle:)
Jeg for min del burde vel egentlig ha kjeledress når jeg for en gangs skyld hiver meg rundt på kjøkkenet:)))

Sigurd Olav Silset sa...

Jøss! Det va da en hek jobb det gitt:) Men godt å få unna:) Fint forkle du har!

@afjo72 sa...

Haha, det lettet hjertet mitt å se at det er flere som bruker forkle!! Takk og takk! :o)))

Og nammenam, så mye god mat da gitt...

Astrids nr.2 sa...

MMMM jeg er SULTEN.. synes det lufter karbonader og løk her.... Jammen er du driftig! Blogges :)

AnKa sa...

Så flink du har vært, det så kjempegodt ut.
Ønsker det en superfin lørdagskveld.
Klem

Emmeline sa...

Hallo superkokken!
Tøffe deg med forkle der du står, selv om du er hodeløs så er du jo sveisen syns jeg! Ikke mye snev av mummimamma i fasongen ser jeg--heldige Åse:) Og i morgen bærer det av sted med blinkende hodepynt! Dette blir mer og mer i min ånd... her i huset liker imidlertid ungene selv å vekke litt oppsikt så min eldste sønn går rundt i en GEDIGEN julenisselue som er beregnet til å trekke på 10 liters vanndunker...Ja det høres vannvittig ut, og det er det også..for det er nok plass til minst tre ekstra hoder under den luen og langt der inni sitter han og ser på tv!! Jaja, så lenge det er bare det han gjør så går det greit. Han ville nok likt godt å gå på julegateåpninger og andre festligheter sammen med den blinkende Åse så lenge han hadde fått mat etterpå. Han er tynn som en strek og spiser for ti--- kanskje han bør få en adoptivmor fra Møre? Kos deg i morgen. Jeg har invitert hele slekten på besøk, merkelig siden huset er bombet...hehehe, men jeg jobber som kjent best under press!!!

Mia sa...

Hei på deg, Åsemor! Du har da vært skikkelig flink på kjøkkenet, med masse deilig mat for den store høytiden. Jeg blir helt sulten her, jeg... Koselig også å se det fine forklebildet av deg da... (selv om jeg så mest forkle, og ikke så mye til Åsemor...) Jeg har holdt på med litt adventspynting idag, uten å ha komment noe nevneferdig i mål av den grunn. Og all baking og matlaging er fortsatt på planleggingstadiet... Huh, men deg er vel leeenge til jul enda...eller? Tusen takk for dine herlige kommentarer i bloggen min, du har en egen evne til alltid å få meg til å smile!

Tone sa...

Så smart å steke opp alt på forhånd, og attpåtil bruker du forkle... Her lages all maten etter innfallsmetoden, og aldri med forkle ;-) Så noe grepa husmoremne tror jeg ikke jeg kan kalle meg, he,he. Gleder meg til å se overraskelsen din :-) Klem

Ellie sa...

Så flink du er da! Jeg er nok en langt sløvere kokk, jeg, men forkle, ja det bruker jeg alltid! :-)

Heidi sa...

Du er jammen driftig må jeg si, får ikke start med baking og div. før nærmere jul! Det går ganske bra i heimen her, nå er det operasjon og fortsatt rekonvalesent, så får vi håpe det holder! Setter pris på at du spurte, kos deg i førjulstida!

Anonym sa...

For ei driftig dame, kjenner stekosen helt hit.
Å forkle bruker æ også, kjempe praktisk.
Ser at æ har gått glipp av et par innlegg her hos dæ, var litt full fart hos mæ i forrige uke ,men tar igjen nå. Så nå er æ oppdatert på det meste , cruise tur og gode greier.
Ønske dæ ei fin adventstid ! Hilsen fra Turid strikketur.

Sigurd Olav Silset sa...

Heia! Ligger ei lita utfordring til deg på bloggen min:)

9na sa...

Næmmen så masse mat da! Jeg er grådig sulten jeg nå, magen min er på feriemodus og har vendt seg til masse lunsj og middag og drikke i tide og utide, og jeg sitter her med slankekakao og er sulten...

Tilonino sa...

Ojjj, nå ble jeg veldig imponert altså. Du er jammen flink. Skulle ønske jeg også kunne finne på noe slik innimellom. Så deilig å ha dette i fryseren. Ja ja, du får ha en fin uke.

Hilsen fra landet sa...

Får ikke opp bildene her fra denne maskinen jeg da... mend et var bra tips iallefall! Skikkelig husmor du :-)