søndag 11. november 2007

FARSDAGHer er vår familie, far, mor og tre søsken. Bildet er laget av vår eldste (snart 22 år nå), og det har hengt i gangen vår siden han laget det i første klasse. (bildet ytes ikke rettferdighet, da blitsen ble for skarp, og ja bror, jeg prøvde de andre innstillingene også.)
Synes bildet er så koselig, da det minner meg om en helt annen fase i livet, da slike dager som farsdager var noe hele familien så frem til.

I år ble det ikke tøfler på far, trenern er i Oslobøgda på Cupfinale, så i år ble det tøfler på mor i stedet. Slik er det når en ikke er på rett sted til rett tid :) Syntes disse var så tøffe i butikken, så Ari- inspirert liksom med påfuglefjær. I heimen ble de litt mere malplaserte, der fruen subber avsted i ymse behagelige benklær. Men "shitt" de får duge, gode og varme er de iallefall!


I går fikk jeg levert denne fine buketten med liljer på døren. Den er fra ei kjær venninne som ville glede meg med disse til helgen. Setter umåtelig pris på varmen og omtanken fra min kjære venninne.

11 kommentarer:

Nette sa...

Så søte og artige tøfler:)
Og så koselig å få liljer da...

Anonym sa...

så koseli me blomster, og bare gaver t mor sjøl om d e farsdag!
sku ønske d va sånn her hos oss og :o)

[morgrethe] sa...

Koselig bilde Eirik-dutten til tante laget. *smil* Tøflene var jo kjempefine.... sikkert fine uansett benklær fruen behager å ha på seg. Friske blomster er bare så fint. Ha ei fin uke søster. Vi snakkes sikkert.... ha ha.... tror du ikke?

Silkeline sa...

Artig med sånne barnetegninger....:)
Kjempesøte tøfler du har kjøpt deg til farsdagen...*fnis* De var virkelig fine!
Heldige du som har fått blomster....det er jo såååå hyggelig:)

Ha en fin uke:))

Astrids nr.2 sa...

Så snill nabo ønsker jeg meg også...En som kan komme med blomster i ny og ne... Men faktisk har jeg flere blomster i hus ennå etter "elgenkefesten" min. Da kom både gamle og nye naboer med både blomster og vin....

Fine tøfler! og sikkert gode og varme.

Sånne fine barnetegninger er mer verdt og mye finere enn den dyreste kunst synes jeg. Jeg har også rammet inn noen "kunstverk" som mine håpefulle har laget. Nydelige! :) Natti natti

min sin lille tue sa...

Hei på deg:)
Gratulerer med nye tøfler, og kos deg med liljene. Koselig å få sånne overraskelser.
Det heklepleddet ditt ser ut til å bli skikkelig flott, lykke til med de siste rutene.
Ha en fin dag.

Emmeline sa...

Heisann og hoppsann Åse. Jeg var innom her i går, men hver gang jeg skulle legge igjen en melding så streiket blogspot...Prøver igjen i dag. Jeg er imponert over at du har klart å ta vare på dette koselige bildet i sånn cirka 15 år?? Stemmer ikke det! Jeg har skikkelig dårlig samvittighet for alle ting som har blitt kassert i årenes løp her hos meg. Jeg har lært meg å kaste med hard hånd, og burde vel absolutt vært flinkere til å ta vare på små kunstverk fra barnehender!
SÅ heldig du er som har fått en bukett av en venninne! Det betyr nok at du er like grei i virkeligheten som her i blogglandia:0) Du fortjener hver eneste blomst, det er jeg helt sikker på. Håper uken din blir bra!

IngersATELIER sa...

Hei Åse, så heldig du har vært da! Nydelige blomster og skønne tøfler! Det er så koselig å ta vare på de herlige barnetegningene, det er den fineste kunst! Årene går så fort, jeg synes tegningene fra barna vr små... blir mer og mer verdifulle for meg, men så har jeg nok kommet i mimrealderen også tenker jeg. Kan sitte med tårene nedover kinna når jeg blar i albumene fra den tid da mine var små!
Ha ei god helg på Nordmøre!
Klem fra Inger Bente!

Dans på roser... sa...

Knallfine tøfler, madammen! god helg ønskes fra meg. =)

Anonym sa...

Koselig med gamle farsdags kort. Gratulerer med Ari tøfla, de var jo stilige.
Nydelig bukett, koselig å få litt oppmerksomhet innimella.
Kaffe og lefser til ettemiddags kaffen hos mæ! Kos deg med søndags ettermiddagen!

Reidun May sa...

Oppdatert meg nå, og forrige innlegg var bra, potetskrubbevotter som ikke vil skrubbe..huff. At de ikke snart finner på poteter uten skall? Ikke spesielt moro å skrelle poteter, men har skrellern til Tupperware og den er ganske god! Så kos å få blomster, heldige du:)