tirsdag 26. juni 2007

GLEDE

I går tok jeg meg en bytur, noen bursdager i vente så det var greit å gjøre unna presangkjøpene (kan ikke vise bilde da dagene ennå ikke har vært). Henta samtidig Ane på jobb. Hun har vært så heldig å få jobb som stuepike på Rica Seilet hotell i Molde. Ane har siden hun var liten sagt at hun skal bli hotellsjef når hun blir stor, så stuepikejobben er første" steg" på veien. Til høsten skal hun begynne på salg og service på videregående, så nå er hun igang :)
Hotellet ligger helt nede ved sjøen .


Her har Karoline tatt på seg sitt bredeste "glis" for å vise mamma'n sin hvor glad hun ble for den nye genseren . Karoline ville ha modellen litt lengre enn Ane , så mamma strikka og strikka :)

Mitt TTT prosjekt. Det er lenge siden jeg har hekla, så det var gøy å begynne på bølgeteppe.


Vil takke for alle koselige komentarer på bloggen min, er så glad for at dere "gidder" å stikke innom meg. Ha ei fin uke, det skal iallefall jeg :)


18 kommentarer:

[morgrethe] sa...

Bølgeteppet ditt blir såååå fint, fine og duse farger. Ser Karoline er fornøyd med genseren....;o) Snakka jo med stuepiken i går, hun var så fornøyd så. Nå må jeg fortsette ryddejobben.... puh.... bare et døgn til dere kommer og huset er fortsatt ikke representativt for overnattingsgjester enda.... (hvis det blir det da). Det blir som det blir. God tur i morgen... kjør forsiktig.... jeg gleder meg:o)

Astrids nr.2 sa...

Hei Åsemor. Koselig at du har vært innom bloggen min. Jeg er rimelig ny som "blogger", men det er jo artig da. Ser at også du er kjempeflink med henda dine. Dere søstre er super- flinke!! Tror jeg kanskje hilste på deg engang på musikkøvelsen vår... God tur til søster. Kjør pent.

Anonym sa...

Så fint Rica hotell dere har i Molda da.. Jeg likte den genseren du har strikket. Den var kjmepe fin. Likte også farvene veldig godt. Tror jeg må kjøpe meg garn i morgen;)

Anonym sa...

Så fint Rica hotell dere har i Molda da.. Jeg likte den genseren du har strikket. Den var kjmepe fin. Likte også farvene veldig godt. Tror jeg må kjøpe meg garn i morgen;)

Anonym sa...

TTT klubben må du snart melde deg ut av igjen gitt...Du er alt for flink faktisk, er helt imponert over hva du får til. Nydelige gensere og fantastisk flott bølgeteppe. Jeg kan ikke hekle, men det må jo være kjempegøy å kunne!!! Så kjekt når ungene får det til og får prøve seg på noe de har lyst til, skulle hatt en stuepike her hjemme også, men de er liksom så kort på "jobb" når de er hjemme i sitt eget hjem. Da jobber de på en måte bare med å sitte i stuen hvis du skjønner...Hehe! God tur, ser du skal ut på tur!!!

@afjo72 sa...

Ha en fin uke du også! :)

Anonym sa...

Se det begynner teppet og bølge seg ja! ;) Kjempe fint! Må ha en god tur!;)

Mia sa...

Bølgeteppet ditt vokser, ser jeg, og så fint som det blir. Flink er du til å strikke også.

Og så vil jeg gjerne takke deg for koselig kommentar i bloggen min ang. reportasjen i BoligPluss. Hyggelig at du likte den og takk for tilbakemeldingen.

HildeS/Frøken Fryd sa...

Så flott bølgeteppe du heklar.
Mon tru om eg hadde fått til noko slikt?
Flott jente med flott genser!

Silkeline sa...

Så fint bølgeteppe ditt blir! :) Skal det bli veldig stort? Genserene du har stikket er stilige!...morsomt med tradisjonelt mønster på en litt mer moderne fasong synes jeg :)Ha et hyggelig besøk hos Mor Grethe og god helg!

Trines Hus og Hage sa...

Nydelig bølgeteppe, Åsemor! Du er utrolig flink med håndarbeid! Ha ei god helg!

Astrids nr.2 sa...

Gratulerer med dagen! Oslo-tur med feiring skjønner jeg. Koselig! Koselig at du også stikker innom bloggen min. Håper du fortsetter med det. Håper dere har noen fine dager her i "sør". Kos dere masse!

FRUV sa...

Heisann!! Koselig å høre fra deg. Det blir så sjeldent jeg blogger for tiden, må nyte sommerværet, men gleder meg allerede til høsten så det kan bli litt mer oppdateringer både hos meg og at jeg kan gå innom alle andre! Savner det veldig.

min sin lille tue sa...

Så fint bølgeteppe da. Jeg har vært på ferietur og heklet litt bølger jeg også, resultatet kommer nok snart. Må innrømme at jeg også har begynt på teppe, men det er uvisst om det noen gang blir et helt et.
Flotte gensere også, skjønner at jentene ble fornøyde. Ha en fin kveld.

Anonym sa...

Hei Åse.
Stikker innom bloggen din for å ønske deg en god sommer. Kommer nok til å titte her innimellom i sommer, men det blir ikke så ofte som ellers..
Kos deg med ferie og late dager!

Ellie sa...

Kjempefint hotell med en flott beliggenhet. Så flink du er til å strikke, de genserne så nydelige ut. Bølgeteppe er noe jeg også kunne tenke meg å begynne på med tid og stunder. Ha en fortsatt god uke!

Dans på roser... sa...

Genseren er kjempefin!
Bølgeteppet likeså! Jeg har jo så lyst å lage et jeg også, men jeg har mye på lista før det..... tid og energi, kom til meg!!

Mikkeline sa...

Nydelige farger i bølgeteppet ditt! Det ser ut til å være veldig fin form på genseren også, det er ikke alltid så lett å få til. Ha en produktiv sommer!