onsdag 20. juni 2007

SOMMER

Her skjer det minst mulig på mest mulig tid :) På Møre er vi ikke vant med lange finværsperioder, så hver en solstråle må nytes før neste regnbyge. I heimen er sommerhotellet åpnet, dvs brødfjøla på benken hele dagen og ei ytterdør som er åpen hele døgnet :) (alle ungene er innom noen ganger i døgnet , Eirik ferierer, mens Ane og Karoline har sommerjobber). For å overleve oppi det salige kaos (ikke bare bare for en kontrollfrik), må jeg lære meg å gi litt blaffen. På håndarbeidsfronten skjer det ingenting. På lesefronten går det også litt trått, etter "Ave Eva" har jeg lest Isabel Allende, "Mitt oppdiktede land", og skal nå igang med "Ines, jeg elsker deg" av samme forfatter. Isabel Allende er litt sommer for meg. "Paula", leste jeg på en ferietur på Rhodos, mens "Aurora, et portrett i sepia " ble lest på Kreta. Postgirobygget er også sommer, koselig musikk for late kvelder på verandaen :)
Sommer er også disse vinglassene i keramikk, de har jeg fått av Grethe-søster .
Ha ei fortsatt fin uke :)


17 kommentarer:

9na sa...

Koselig blogg og fiine vinglass!

Anonym sa...

Ja vi har vært heldige med været i det siste, og det må nytes i tide og utide!:) God sommer!;)

[morgrethe] sa...

Ja hva annet kan jeg si enn at det er kjempsjarmerende kjeramikk med morsomme dyr..... Ønsker du flere kanskje???? *ler* Isabel har ikke jeg lest så masse av. Hadde hørt så masse om henne, så jeg ble så skuffet husker jeg. *går til bokhylla, kommer tilbske* Ups... ser jeg har lest 4 av henne... da liker jeg henne sikkert likevel da. God natt kjære storesøster:o)

min sin lille tue sa...

Hm, jeg har visst ikke lest noe av det jeg ser jeg. Trengte ikke gå ned til bokhylla heller. Men de vinglassene likte jeg i alle fall. Skikkelig søte:)

HildeS/Frøken Fryd sa...

Så flotte keramikk glas du viste her.Veit du kven som har laga dei?
Eg har lese litt av Isabell Allende og likar bøkene hennar.
Eg skal til å lese Bienes hemmelige liv av Sue Monk Kidd når helga er over...

Ingrid sa...

Koselig blogg du har! Har ikke vært her inne før.. men jeg kommer nok tilbake. :)

Silkeline sa...

Hei.
Takk for hyggelig bursdagshilsen! :):) Enig med deg i at det er godt å være relativt ung når barna flyr ut av redet. Har sett det som en fordel å være ung forelder hele veien...det tilsier jo ofte at de også har unge besteforeldre. Det er en berikelse både for oss, ungene og besteforeldrene.:)
Koselig side du har...:) Greit om jeg linker deg?, så kommer jeg innom igjen...Ha en fin sommerdag.

Anonym sa...

Sååå fiine vin glass !! Du er heldig som har ei sååå snill søster.Kos deg med St.Hans!

Mia sa...

Er det ikke deilig med sommer, sol og litt "slappere" hverdag enn ellers? Koselig med åpent hus og tid til å lese bøker. Håndarbeid går det veeeeldig tregt med her også, det er liksom noe som hører høsten og vinteren til. Bortsett fra litt heklig på terrassen da... Fine vinglass du har fått av Grethe også. Så absolutt sommer over dem. Håper du får en fin sankthanshelg.

Anne Grethe sa...

Så sjarmerende vinglass. Og sommerlektyren er det det viktig å ha på plass! Har ikke lest noe av Allende på mange år...kanskje jeg skulle sette henne på listen i sommer...?

Anonym sa...

Nydelige vinglass. Skulle gjerne ha sludret over litt vin i slike glass.

Trines Hus og Hage sa...

Høres ut som du nyter sommeren i fulle drag, Åsemor! Det er bra! Les og kos deg med god samvittighet. Det er så viktig og riktig og nyte den lille stunden vi har sommervarmen her. Klem

LiSbEtH sa...

så artige vinglass du har fått :)

Dans på roser... sa...

Koselige ord og stemningsrapport! Herlig keramikk!

Anonym sa...

Ja må jo bare si at sommerfølelsen ligger på lur etter å ha lest innlegget ditt. Jeg har ikke lest Isabel Allende på mange år, hun pleier jo å ha litt sånn overnaturlig svung på noe hun gjør ( Åndenes hus) men det gjelder kanskje ikke alle bøkene? Skjønner godt at keramikken gir sommerfornemmelse, jeg syns de var veldig tøffe. Får håpe dere snart får permanent sommertemperatur og sol, du må kose deg videre !

@afjo72 sa...

Lekre glass! Tipper vinen smaker ekstra godt fra disse ja...hehe... :o)

Forsatt god sommer til deg, "hotellsjefen"!

Ellie sa...

Så kjekt med sommerlektyren fremme! Skal prøve å få lest litt mer i sommer, jeg også. Vinglassa var tøffe, artig med ting som ikke alle andre har. Fortsatt god sommer!