fredag 15. juni 2007

HJEMME IGJEN :)

Etter ei uke i Bulgaria var det deilig å komme hjem til den "traurige" frokosten igjen. Det merkelige er at det oftest er det måltidet som en legger minst arbeid i , er det en savner mest på reise (sånn er det iallefall for meg).
Vi reiste på uspesifisert billett , så målet var ukjent. Da vi landet fikk vi vite at vår adresse den påfølgende uke var SUNNY BEACH. Da målet med turen var avslapping med sol og strender lovet dette godt. Ingen av oss hadde vært i Bulgaria før så spenningen var stor da vi neste morgen skulle orientere oss. Vi bodde på Flower Street, omtrent midt på den 7 km lange stranda, midt i byen så og si. Det var et yrende liv med allverdens butikker og restauranter, puuuhhhhhh. Jeg er på ingen måte noen shopper, men med Bulgarias meget behagelige prisnivå ble jeg revet med. Jeg skal skåne dere for bilder av t-skjorter, belter, jakker, vesker .......
På innsjekkinga hjem var det påfallende mange nye kofferter på samlebåndet :)
Etter noen dager i den sterke solen fant vi ut at det passet godt med en pause fra solinga. Vi ville besøke middelalderbyen Nessebar, en sjarmerende halvøy som er med på UNESCO'S verdensarvliste. Foruten de "kjente" butikkene var det her også noen sjarmerende gallerier og kjeramikkutsalg. Trykket ovenfor sjarmerte meg, er svak for denne type bilder, kvinneskikkelser generelt (skal komme tilbake med et eget innlegg om det senere)


Klarte heller ikke å gå fra disse krusene. Ble nesten i julestemning, da jeg ser for meg gløgg i disse.

Så nå er vi kommet opp av sanden og tilbake til vår vanlige hverdag, men heldigvis for oss er det plutselig helg.
I går og idag har begge jentene mine vært oppe i muntlig examen. GRATULERER til dere begge, mamma er så stolt av dere, klem <3

15 kommentarer:

Anne Louise sa...

Velkommen hjem igjen! Supre krus du har fått tak i. Det bildet likte jeg også godt. Håper at du har fått hvilt deg, og kost deg mye. God helg!

min sin lille tue sa...

Spennende ting du har kjøpt deg:) Er koselig å ha sånne minner.

Anonym sa...

Velkommen hjem ja! Misunner syden fargen både du og Siri har fått! Ser dere har hatt det fint!:) Fine ting du fannt deg!;)

[morgrethe] sa...

Nå er du svart tenker jeg.... Fine ting du har kjøpt deg, likte koppene godt. PS: jeg har masse gløgg i skapet. :o)

Nette sa...

Hei og velkommen tilbake! For noen fine krus du har kjøpt deg, de var helt spesielle og nydelige! Trykket var også veldig vakkert!

Anonym sa...

Så kjekt å lese om turen til Bulgaria og opplevelsene derfra. Høres ut som om det har vært en helt fantastisk tur og at uspesifisert billett gav en god gevinst, herlig. Jeg har reist uspesifisert noen få ganger uten unger og har vært like uheldig hver gang. Likte godt keramikk koppene dine, de gav virkelig gløgg og julestemning... Trykket var også veldig nydelig, det blir et veldig konkret minne fra turen når du kan henge det opp og titte på det hver dag. Ha en fortsatt god helg!

Ellie sa...

Bulgaria høres spennende ut! Elsker land med lavt prisnivå ;-)

HildeS/Frøken Fryd sa...

Velkommen heim igjen.
Det ser ut som de har hatt ein kjekk og spennande tur.
Så masse fint du har handla, både koppane og bildet likte eg. Eg likar også veldig godt kvinneskikkelsar i bilder.
Ha ein finfin søndag:o)

Anonym sa...

Deilig med en slik tur, bare hive seg til og dra, skulle vært flinkere til det...hmmm! Ha en fin søndagskveld!

Anonym sa...

Høres deilig ut med sol ,sand , bading og slike sommerlige sysler. Spennende handletur du har hatt! Du har nok mange fine minner fra en slik tur.

Sigurd Olav Silset sa...

Velkommen tilbake, dere har nok kosa der vil jeg tro:) Kjekt med slike jente-turer, og ikke minst spennende å reise uspesifisert! For et fint bilde du har kjøpt!!

Trines Hus og Hage sa...

Hei og velkommen hjem, Åsemor! Skjønner dere har hatt det fint! Ja, de krusene dine blir skikkelig hyggelig å drikke gløgg fra til jul. Ikke vankselig å se for seg det. Takk for koselig kommentar på bloggen min. Jeg ville ha ventet med å dele av pionen fra venninnen din til høsten. Det er best å plante de tidlig vår eller høst. Høst er en fin tid. Pass på at knollen ikke kommer mer enn ca 5 cm under jorden, ellers vil den ikke få god blomstring. Pioner er lettstelte og skjønne! Lykke til!

Mia sa...

Velkommen hjem fra en sikkert herlig feriereise. Koselige ting du har fått med deg hjem, og deilig sikker med den vanlige frokosten igjen også...

Reidun May sa...

Det bildet likte jeg også godt!!!
Bra at du fikk kjøpt noe fint, kjekt å høre om turen;)

Anonym sa...

Velkommen hjem. Jeg var i Bulgaria i fjor og bodde da i Nessebar. Ble forelsket i gamlebyen, men sine gamle hus og smug. Hadde planer om å gå til Sunny Beach men kom aldri så langt. Ble handlet både klær, keramikk og annet stæsj:-)
Gøy når man hører om andre som har vært på samme sted:-)