onsdag 4. juli 2007

HIPP HURRA FOR MEG, 28 JUNI FYLLTE JEG 44 ÅR


Dagen ble feiret på slottet ( ja, ja så var jeg bare på omvisning )

Gavene: NYTT KAMERA !!!!!!!!!!!!
og med kjæresten min fikk jeg dansematte (har fått streng beskjed av Ane om at aktiviteten må skje bak blendingsgardiner, da det ikke er noe flott syn, men det er så GØY )
Osloturen var egentlig mor sin dag. Hun hadde ikke vært på slottet, nasjonalmuseet og Vigelandsparken. Jeg, Grethe-søster og Steinar-bror var med som "guider" :)


Noen bilder fra Vigelandsparken, mye fint å se på , både statuer og roser.Dagen ble avsluttet med nydelig fiskesuppe og hvitvin på Aker Brygge.Og alle var enig om at det hadde vært en fin tur :)


17 kommentarer:

Silkeline sa...

Hei Åsemor.
Gratulerer så masse med 44 årsdagen som var!!!:):):)Deilig å bli voksen, ikke sant? Friere til å gjøre litt mer som man vil....(jeg synes det selv i hvertfall) Dansematte var en orginal gaveide...morsomt :) Kamera var en kjærkommen gave, tenker jeg...du tar jo så flotte bilder! Ser ut som dere hadde en fin dag i oslo:):)Ha fortsatt god sommer!
PS. Gleder meg til å se flere bilder fra nytt kamera....:)

HildeS/Frøken Fryd sa...

Hei på deg:o)
GRATULERA så masse med overstått dag.
Så flotte gåver du har fått, du har nok vore kjekk og grei:o)
Dansematte kunne eg tenkt meg å prøvd, hehe.
Det ser ut som dåke hadde ein flott tur til Oslo.
Ha ein fortsatt fin kveld.

Anonym sa...

Oi! Gratulerer så mye med overstått!! Slike dager går forbi rett forran nesen min! Beklager! Blir kjekt og se bildene med nytt kamera fremover da!;)

@afjo72 sa...

GRATULERER med vel overstått!! Og duverden så flotte gaver da gitt.

Oslotur med mor og søsken hørtes forresten veldig koselig ut. :o)

Ha en super dag!

[morgrethe] sa...

Se der ja.... mange fine bilder. Vi skulle danset mye mere.... nå har du sannelig inspirert meg til å danse på dansematta til ungene.... Den ligger jo framme siden tante var på besøk *smil* Nei nå må jeg ordne meg til vi skal til Oslo. Det høljer i bøtter og spann, så vi får se om det blir Vigelandsparken i dag. Reptilmuseet blir det iallefall. Ha en fin dag søster.

Astrids nr.2 sa...

Hei på deg og vel overstått. Håper du har hatt flotte dager i "nabolaget". Osloturen var sikkert kjempekoselig - spesielt for mor kan jeg tro.
Så flott med både dansematte og fotoapparat. Mye moro å få ut av begge deler. Du har jo allerede tatt nydelige bilder ser jeg! Fortsatt god sommer!

Anonym sa...

Gratulere med vel overstått bursdag, vi begynner å bli voksne......hmmm!
Hørtes koselig ut med Oslotur.....Kos deg videre med sommeren!

Sigurd Olav Silset sa...

Hei Åse!
Gratulerer så mye med vel overstått! bra at du endelig fikk deg kamera nå da! Å dansematte!!?? Så artig det hørtes ut da? Jeg prøvde noe lignende, slik gitar-playstation på hunderfossen. Guttene syns det var kjedelig, men jeg og Erik F. kunne stått der å spilt lenge vi:) arti ja!
Supert med tur til Oslo iblant, har ikke vært der på en stund jeg.
kameraet ditt har tatt kjempefine bilder!

9na sa...

Gratulerer på etterskudd!! Ser ut som dere hadde en fin dag! Lurt med skikkelig sightseeing, det edr sånn at man kommer seg aldri på museer og sånt der man bor eller nær der man bor, før man får besøk... Vi hadde en runde for mange år siden da en amerikaner var på besøk.

Anonym sa...

Hurra for deg som har hatt bursdag. Å nytt kamera, tenker det blir mange flotte bilder å se på bloggen din.Så ut som dere hadde en fin Oslo tur.Kos deg med sommern!

Ellie sa...

Gratulerer på etterskudd! Jammen flott å feire på slottet! Var det derfor Dronning Sonja ikke kunne ha 70-års dagen sin der? Det var nok masse å rydde opp etter din feiring ;-). Høres ut som dere hadde en super dag i Oslo!

min sin lille tue sa...

Ser ut som at dere hadde en hyggelig tur ja:) Kjempefine de bildene av rosene synes jeg:) Gratulerer med dag og gaver. Fortsatt god helg.

9na sa...

Heisann igjen! Du er utfordret på min blogg!!! 9na

Mia sa...

Gratulerer så masse da, Åsemor! Høres ut som du/dere hadde en fin tur til Oslo, og jeg håper du ble behørlig feiret også da. Og så nytt kamera! Heldige du... (ønsker meg et nytt et, jeg også, men har ikke bursdag før i november da...)

. sa...

Gratulere med dagen som har vært!!
Kjempe fine gaver du har fått også.. Jeg fikk lyst på fiskesuppe og hvit vin jeg også nå;)

Anonym sa...

Litt seint men, GRATULERER med vel overstått bursdag. Skjønner at du har hatt en superfin dag. Kan tenke meg at dansematta er kjempegøy. Og en superfin trim:-)
Ønsker deg en forsatt fin sommer.
Klem fra AnKa

Nette sa...

Gratulerer med vel overstått, Åse!