søndag 22. november 2009

Kosmetiske forandringer.

den 7.desember
er det 22 år siden vi flytta inn i huset vårt.
de fleste rommene er blitt pussa opp,
men på kjøkkenet har vi kun gjort
kosmetiske forandringer.
(malt og tapetsert)

denne gangen var det maling av
vinduer, vegger og skap
som sto for tur.
her er noen før og etter bilder
tenkte jeg skulle pynte til jul med det samme,
men det ble litt tidlig med rødt for meg.


hmmmmm, men se, her er det noe
rødt
som stikker frem.
juleskummet var det ikke for tidlig for nei.......... ;)


3 kommentarer:

Ragnhild sa...

Åhhhh så flott og lyst det ble!!! Jeg holder på med noen gamle dører, men må nok ta meg selv i nakken for å bli ferdig med den siste... det er jo så MØRKT for tida! Klem

Som mine dager er sa...

Ja hvit er en pen farge og min favoritt. Det er helt merkelig hvordan møbler og rom forandres når fargen bli påført. Dette ble da riktig så lekkert Åse, dere kan sannelig si dere fornøyd med resultatet.

Juleforberedelse er i gang hos meg også. Det planlegges og jeg har begynte å rote litt i noen kasser - for å hente fram den første pynte til helge. Men ikke før! Jeg liker jula jeg, men synes det er en uting at den skal vare på månedsvis. Gleder meg til helgen, da skal jeg stæsje da!!!

Ta en juleskum for meg også - bortsett fra marsipan er juleskum mitt favorittgodteri. Åh ... nå glemte jeg brente mandler. For ikke å snakke om jule-egg. Eller kanskje er det godteri-stengene jeg henger på juletreet som er favoritten? Digger cognac-kulene også ... nei huff, det er jo så godt alt sammen.

Klem fra Marit

Ruths datter sa...

Så pent det ble med hvite vinduskarmer.Det ble lyst og lett etter malingen.Du har det kjempekoselig.Hyggelig å se innom deg.
Ønsker deg en god mandag