lørdag 31. januar 2009

kulturkalender januar

kino
max manus
australia
teater
eidsvåg ungdomslag
"der fekk du"
av
krister claesson

bildet er lånt fra avisa driva


dvd
sex and the city
p.s. i love you

cd
beth rowley:little dreamer

bok
george hagen:familien lament

og mange interiørblader...........
nydelige trøsteroser fra
mannen i mitt liv,
da jeg har hatt influensa denne uken .

*******


9 kommentarer:

Made by KKann sa...

..ja så har vi vært på treff i dag vi da..heheh...sååååå utrolig koselige damer - var riktig nok bare 4 - men veldig veldig koselig likevel!

Hva syns du om Australia - drømmer du om Hugh du også?? Smil!

Ha en superduper lørdagskveld!

Pssst - lykke til med gulljanta!

KlemKKann

Emmeline sa...

Huffda med influensaen. Håper du er på bedringens vei.Når jeg ser på kulturkalenderen din så er det på en måte kun Max Manus som kan overflyttes til min kulturkalender. Jeg så den på en forestilling med foredrag om krigen og hvordan man kan bruke denne filmen i undervisning...
For gymnaset. Forstår ikke helt hvordan vi endte på denne visningen siden mannen min underviser 2.klasse og jeg ikke underviser i det hele tatt. Men jeg syns nok at det ble litt i meste laget av drømming om vinterkriger i Finland og annen forferdelighet. Men sånn var det vel kanskje?

PS I love you har jeg lest i bok. I syden. Mens jeg gråt bak solbrillene. Jeg fikk den på DVD til jul, men ikke tale om at jeg ser den filmen. Det får være måte på tristesse. Da ser jeg heller Bridget Jones igjen og JUBLER når hun får Colin Firth.
Jeg er rett og slett forferdelig kulturell på alle måter. Tror jeg kunne trengt et kulturløft for å være ærlig;)

Mia sa...

Skal si du har de forskjellige kulturelle aktivitetene godt dekket... For meg fristet det nok mest den haugen av herlige interiørblader du har på lager (og filmene på kine kunne jeg nok også tenkt meg å få sett). Jeg håper roser hjelper deg til å komme over influensaen, og samtidig har jeg et ørlite håp om å bli spart for den (so far ao good...) Slit med helsa, du gode bloggevenn.

Anonym sa...

Så deilig å få roser når man er/har vært syk - det fortjener du! Svært så kulturell du er - rekker ikke halvparten av dette på en måned jeg! Ha en flott sønKlem fra Randi**dag!

Berit T sa...

Uff har du vært syk, håper du er bra nå da, stakkar. Flotte blomster du har fått fra din kjære, det trøster.

Skal si du har fått mye med deg denne måneden av kultur. Kan ikke si det samme jeg. Litt blader, hehe.
Hadde tenkt å fått med Max Manus, men er alvorlig treig av meg.

Jeg har hatt en avslappende og herlig helg på hytta, rett og slett deilig.

Ha en fin ny uke Åse!

HildeS/Frøken Fryd sa...

Eg har ikkje sett Max Manus ennå, men min kjære har sett den. Eg har veldig lyst til å sjå Australia, så kanskje det vert til helga siden me er aleine.
PS. I love you er ein herleg film, eg både ler og griner når eg ser den:)
Teater er gøy!!
7 mars er det teaterpremiere her i bygda på "Den svevende jomfru". Gler meg til å sjå.
Håpar du er betre av influensaen nå. Eg brygger på eit eller anna som ikkje kjem heilt i gong.
Så eg får håpe at det går over av seg sjølv.
Ha ei fin veke Åsemor.
Klem H

Reidun May sa...

Oi, du har hatt en fin kulturkalender i januar!! Jeg har sett de siste tre filmene av Varg Veum, det var veldig kjekt! Men kino er det dårlig med her, det blir mest film på dvd..

♥bagatellar♥ sa...

Håper influensaen snart er over for deg, så kjedelig å være syk og ikke orke noe. Enda godt du har fått med deg så mykje kultur i løpet av årets første månad. Såg Max Manus i går, gjekk i ønskereprise her, da var både kjærasten og veslesnupp med. Me var svært nøgde med at norsk film har nådd dit den er i dag, og ikkje lenger er teater på film... Har sett nokre gode norske filmar siste par månadane faktisk, både Den store revejakta og De gales hus kan anbefalast:-)

♥bagatellar♥ sa...

Ps: likte kjøkkenbordet ditt i svart:-D og kvite karmar er eit "must", her har det prioritet sidan dei er mørkebrune frå 70-talet..