lørdag 13. oktober 2007

PÅKLEDD :)

Hver vår skjer det, rommene i huset vårt strippes av gardiner og tepper. Mye av interiøret ellers forandres også, alle "mørke" elementer blir byttet ut mot lysere fargetoner. Nå begynner rommene å bli " påkledd" igjen.

Spisekroken på kjøkkenet.

Blir ikke lei disse gardine, de kjøpte jeg for (sikkert) ti år siden.Ønsker alle som er innom ei GOD HELG !9 kommentarer:

Emmeline sa...

Nå må jeg bare le litt for du har akkurat helt like stoler OG gardiner OG hylle til min svigerinne. Helt identisk og alt er på kjøkkenet! Veldig koselig...

Jeg vet jo hvordan det ser ut live også. Så kjekt at vi er flere som henger opp gardiner på kjøkkenet når det går mot høst, og takk for liftgardin tipsene.
Må innrømme at jeg ikke er sikker på om det blir hjemmesydde gardiner denne gangen;0)
Lurer på om jeg skal kjøpe ferdig sydde lifter- men da mister jeg samtidig muligheten for å tilpasse dem til vindusstørrelsen, og må ha gardinene utenpå vinduene.
Heldig du som klarer å sy liftgardiner, da kan du jo teoretisk sy alt faktisk... ønsker deg en deilig lørdagskveld!

Emmeline sa...

Glemte jo helt å si at det ser veldig koselig ut i denne spisekroken din, og gardinene er supertøffe!

Silkeline sa...

Heisan Åsemor!
Så fint det blir på kjøkkenet ditt! Nydelige liftgardiner, skjønner godt at du ikke blir lei det fine stoffet! Jeg ønsker meg lift på kjøkkenet jeg også, men prøvde å sy selv for en stund siden og de ville ikke henge pent:( Jeg ga rett og slett opp, så nå har jeg bare enkle, rette kapper. Kanskje en gang.....

Morsomt at vi var i Tronheim by nesten samtidig da! Jeg likte meg godt der, og det var jo ekstra godt å se at poden hadde det bra. Ble ikke så mye shopping på meg, skulle gjerne vært innom noen av intr.butikkene jeg så på veien, men synes det er ugreit å kikke på slikt med to andre på slep som ikke er interessert. Ble mest handling til poden. Mor stiller opp, vet du når studielånet ikke strekker til.... Ikke alltid da, for han må jo lære seg å håndtere penger selv, men fort gjort å la omsorgsgenet ta over. Engang mor alltid mor....:)
Ha en fin helg, kos deg masse:))

Nette sa...

Kjempefint ja, likte også de gardinene:)
God søndag!

[morgrethe] sa...

Se der er kjøkkenet påkledd igjen ja, koselig er det. Gardinene vil nok være fine i maaange år til, klassiske og fine. Ha en fortsatt fin lørdagskveld, sitter og koser meg med potetgull og cola....klem

Ellie sa...

Stilige kanner og mugger på de gardinene! Jeg liker også å ha mer tekstiler rundt meg når det blir høst. Da blir det litt lunere. Kos deg videre i helga!

Grannylovestoknit sa...

Takk for titten i kjøkkenet ditt! Stilfullt og lunt ble det.

9na sa...

Du verden det var lekkert! Du har det PPEENNTT!

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Så flott kjøkkenkrok du har!
Og det re jo deilig å pakke seg litt inn på den årstiden , merker jeg også har behov for mørkere og andre farger nå...