lørdag 20. oktober 2007

Jeg hekler fortsatt på teppet som jeg viste dere i forrige innlegg, dvs det har ikke blitt så mange rutene. Er ikke i det kreative hjørnet for tiden, skjer ikke så mye kan en si.
.
Da heklekroken ikke fristet satte jeg på en film istedet. Dette er en koselig film om en gutt som på veien til suksess, glemte hvor han "kom fra". En forutsigbar film, men gode skuespillere, og fine bilder reddet den.

Jeg har og kjøpt meg disse to filmene. Det er maaaaaange år siden jeg så de sist så jeg gleder meg til et gjensyn. Veldig spent på om de gjør like stort inntrykk på meg nå.


Ellers så har jeg kosa meg med denne mannen. Har alltid hatt et godt forhold til han, og han svikta ikke denne gangen heller.
Tusen takk for alle komentarer på bloggen min, synes det er så trivelig at dere er innom meg :)
16 kommentarer:

Nette sa...

skjønner at ikke kreativiteten alltid er tilstede...dette været er jo så trist også! Passer i grunn best å sitte inne og kose seg med en god film. Så fine figurer du har der i vinduskarmen.
Ha ei fortsatt god helg og kos deg med filmene dine:)))

min sin lille tue sa...

Hei på deg:)
Her har det vært både blogg- og kreativitetstørke ei stund, så skjønner hva du mener. Men det er lov (prøver jeg å si til meg selv)
Heklerutene dine blir fine:)
Og du, han karen har jeg kost meg med også, blir aldri lei av han jeg. Er det den nye plata du viser? Har tenkt på om jeg skulle få tak i den.
Ønsker deg ei god helg.

Ellie sa...

Deilig å kunne slappe av med en film en gang i blant. Husker godt Änglagård, men tror jeg bare har sett den første. Ha en fin helg videre!

[morgrethe] sa...

Til kjærestens store fortvilelse kjøpte jeg den forrige cd'n til Bruce, han skulle nemlig aldri ha noen Bruce-cd i cd-samlinga si. Men denne uka kom det jammen meg pakke i poste. Da har han sannelig kjøpt denne nye til meg. Jeg har to teorier. 1...han liker han egentlig, men må bruke meg som skalkeskjul. 2...det¨lå tre andre cd'er i pakken til han selv. Mulig han får bedre samvittighet ved å kjøpe en til meg også.
Jeg har ikke fått hørt den enda. Sommeren etter så jeg på tv for litt siden, det var koselig å se filmen igjen, så jeg tror ikke du blir skuffet.

Når det gjelder tur oppover, så har jeg veldig lyst. Vi får se... Har lyst til å sy også, var på et inspirerende møte med en forfatter av lappebok nå. Nå må jeg ordne meg til fårikål-fest. kos kos

Trines Hus og Hage sa...

Hallo Åsemor! Anglagårdfilmene er kjempefine filmer. Håper du koste/vil kose deg med dem. Fine tepper du hekler forressten! Fargeløse, ja, men delikate. Håper du koser deg i helgen, med film og musikk og ting du liker. Ha det fint!

Silkeline sa...

Hei Åsemor!

Det er ikke alltid kreativiteten og virkelysten er på topp nei....kjenner til det jeg også. Deilig da å kunne slappe av med god musikk og fine filmer:) Bare sitte å kose seg og gjøre ingenting er også en nødvendighet til tider....

Det bestemorteppe ditt blir kjempefint! Jeg liker sånne duse farger, og da står du jo fritt til å velge litt mer farge på puter og stæsj vet du.... Jeg holder også egentlig på med bestemorruter, men er så ubestemt av meg at jeg aldrig får bestemt farger....kanskje jeg skal følge ditt eksempel og ta det helt nøytralt.....hmmmm. Vi får se, tror nok i alle tilfelle du blir ferdig før meg:) Jeg har en tendens til å gå fort lei:(....irriterende uvane det der!

Kos deg med filmer, og ha fortsatt en fin helg:))

Tilonino sa...

Hei hei, kjekt å se innom deg igjen. Bruce skuffer vel sjelden. Her i huset tor jeg vi har alt som er utgitt av den mannen...
Ha en fin søndagskveld.

Sigurd Olav Silset sa...

oioioi! Her har det skjedd mye siden sist. Er så lite gira på å blogge for tida. Men er jo innom å kikker på andre innimellom da:) Stiligegardiner du har, og Anglagård er gode filmer, ikke så lenge siden jeg såg de faktisk:)

Grannylovestoknit sa...

Hei og takk for kommentaren på bloggen min. Skjønner godt det du sier om at kreativiteten ikke alltid er tilstede, men idag som det har vært litt trist vær er det godt når man kan kose seg med film og musikk. Den karen du viser bilde av liker jeg også godt.
Denne helgen har jeg gjort hagen klar for vinteren (deilig følelse) og jeg er godt i gang med å sy kostymer. Mat har ungene fått også.
Så jeg fortsetter med en ting av gangen! Nå skal jeg rydde bort sytøy og sette meg ned foran TV med strikketøy før jeg skal i seng.

Dans på roser... sa...

Herlige filmer, ja! Og Bruce er jo baren heeeeelt Yammi!!! Han er utrolig flink! =)

Emmeline sa...

Halloen Åse.
Bra at ikke alle er like kreative og på bloggtoppen hele tiden, det er likt for alle. Jeg har mine bloggnedturer innimellom. Det er jo lov til å ta en pause fra tid til annen, men jeg må jo samtidig si at din blogg er en av mine favoritter! Trenger ikke alltid være så spennende det vi blogger om, litt hverdagsliv er mer enn godt nok for meg i grunnen!

Heklerutene dine blir veldig fine, duse fine nyanser--lekkert syns jeg!

Bruce var ikke min favoritt da jeg var yngre, men det er merkelig ettersom årene går er jeg blitt mer og mer glad i denne karen og hans spesielle røst. Han har mange flotte låter!!

Kjekt å sitte seg ned med en god film, det er virkelig deilig avkobling syns jeg!!
I dag har jeg flyttet ut bokhyllen fra stuen. Var så utrolig lei av den, men det var jo ikke særlig lurt, for plutselig står jeg her med haug på haug med bøker som jeg ikke har noe sted å plassere!!
Når interiørkonsulenten slår seg på slår nok hjernen seg av her hos meg må jeg innrømme.
Så nå sitter jeg her og funderer på hva jeg skal gjøre med alle bøkene -og ikke minst med mannen min som sitter og knurrer borti sofaen, hehehe...Han er nok ikke like glad i den svenske svale stilen (uten bokhylle -og annet rot) som jeg er... Du får ha en deilig uke, håper vi blogges!!

Anonym sa...

Kos dæ med film og musikk du...deilig å gjøre ingenting!
Koselig i vinduene dine!
Ha ei fin uke.

elin1976 sa...

Hallo!
Takk for den hyggelige kommentaren på bloggen så fort etter jeg kom hjem. Dere bloggere er kjape....det skal dere ha! Her har det vært teppe produksjon mens jeg har vært borte. Nydelig og nydelige farger. Liker disse fargene for de kan man liksom ha fremme hele året.
For tiden har jeg ikke ro i raua (som vi sier her nede i veste) til å se noen filmer. har så mye som skulle vært gjordt. Men jeg har alltid tven på, å der surrer en eller annen god film som jeg får med meg bruddstykker av.he he. Ha en fin mandag. Klem fra Elin:O)

HildeS/Frøken Fryd sa...

Hei hei.
Film er alltid kjekt, men desse har eg ikkje sett. Eg burde vel sjemmast over å ikkje ha sett "Englagard", men det er enno ikkje for seint:o)
The Boss er ein av mine gode gamle favorittar også.
Ha ein fin mandag:o)

Berit T sa...

Slapp av og kos deg, Åsemor!!!

@afjo72 sa...

Åh, Änglagård... *sukk* De filmene er bare såååå søte. (Håper de har tålt tidens tann!)

Du får kose deg med alle prosjektene dine - og ha en super uke da!!! :o)