hipp,hipp, hurra for deg !
i går tjuvstarta vi feiringa
med
lammelår,
den kvitløkspekkede typen.
jeg kryddra og "spekka" låret dagen i forveien
slik at alle smakene skulle sette seg i kjøttet.
denne gangen fyllte jeg også "lommene"
med einebær,
anbefales.
får hvile,
slik at at kjøttsaften får "sette" seg.
fruktsalat, fløtegratinerte poteter
og
saus, jevnet av sjyen.
deilig
setter så pris på at dere legger så koselige spor
igjen etter dere.
ha ei fin uke
12 kommentarer:
cooking...nice!
grattis me dagen!! har forspist meg på lam i d siste, lærlingen min og æ jobbe me lam for tia... og vi har litt igjen enda. men godt e d iallefall!
Gratulerer til din mor!
Skikkelig smakfull feiring dere har ja:)
Du, det var loppis på Kleivehallen både lørdag og søndag faktisk! Fant det ikke ut før på lørdag, men da fikk jeg med meg mamma og Annika dit en tur på søndagen. Det var ganske bra med utvalg og de solgte både middag og kaker der, så det var en suksess! Du får bli med neste høst iallfall, ikke for ofte det skjer på disse kanter dessverre:)
du får hilse mor og si gratulerer :)
du får til å friste en stakkars (fattig) student med disse rettene dine.. er ikke akkurat hverdagskost her i gården! du får invitere meg til middag igjen når jeg kommer hjem ei helg ;)
hils treneren!
Åååå, lam er noe av det beste jeg får! Det smaker godt uansett tid på året det, men selvfølgelig best nå.
Ble sulten av dette innlegget jeg Åse. Siden kl bare er 8 på morran, så får jeg vel foretrekke frokost frmfor lammestek...hihi...
Klem Torunn
Ps...gratulerer med din mor!
Gratulerer med mor - de er jo noe helt spesielt disse mødrene ;-)
Du frister fælt med de bildene. Lam har de siste årene seilt opp og blitt en av favorittene når det gjelder kjøtt. Vi var i Spania i januar i år på en ukes ferie og bodde nesten vegg i vegg med et flott supermarked. I kjøttdisken lå det verdens beste lammekoteletter og vi lot oss friste. Dag etter dag var vi og kjøpte koteletter som vi grillet selv. Vi hadde leid DEN pent-house leiligheten til en vanvittig billig penge, og hit tok vi maten med hjem og laget den selv. Det var bare ett par restaurantbesøk den uka, men den vi laget selv i leiligheten var best ;-)
Min kjære kjøpte et lammelår til helgen, men det ble ikke til at vi fikk stekt det, så vi tar det til kommende helg istedet. Gjett om jeg gleder meg. Det skal spekkes med hvitløk, rosmarin ... og einebær! Takk for tipset.
For lam er nam!
Ha en fortsatt fin uke, Åse. Håper du har det bra!
Klem fra Marit
Alt det som er er absolutt lesverdig, ja.
Gratulera med dagen til mammaen din:)
Nam,nam lam:)
Lammesteik eller lår er noko av det beste eg får, og dette såg fantastisk godt ut:)
Ha ei fin veke Åse.
Hei hei..
Gratulere med dagen til Mor!Du får hilse!
Jasså så du reiser sørover du - sååå deilig!! Da venter jeg spendt på "varme" bilder - brrr for her er det grått og kaldt om dagen!
Takk for oppmuntrende kommentarer på bildene mine!
Ha en fin fin onsdag!
Smil fra KKann
Gratulerer med vel overstått dag til din mor.
Denne middagen såg innmari god ut, fikk ganske vann i munnen!!!
Koselig å stelle i stand for familie og venner, og spesielt til na mor da... heldige du!
Har ikke hatt av årets lam enda, men det må ikke bli så lenge til, for dette var fristende.
Ha en fin uke videre.
Gratulasjoner til mor! Ser utrolig deilig ut med lam. Jeg er lite vant med det hjemmefra, men må nok prøve ut dette litt jeg også. Namnam.. Håper ellers at alt er bra. Her er det skikkelig høst, og snart ferie for skolefolket. (Kun en igjen i familien med høstferie) Jeg skal ikke ha noe fri og det angrer jeg litt på nå. MEN jeg skal til Oslo på kurs på tirsdag og det er jo et lyspunkt i hverdagen det og.. God uke og helg og evt.ferie på deg!!
Legg inn en kommentar