onsdag 10. september 2008

24 timer

24 timer
har jeg kosa meg med
MATADOR.
det var inne hos
de små tingene i livet,
jeg ble klar over at serien nå
fantes på dvd.
jeg er veldig glad i
tv-serier.
(hmm mere som en tv-slave å regne)
jeg er nå klar for en ny sesong
med maaaange timer foran
skjermen.
men,
det produserers må vite.......
...... dette prosjektet er nå ferdig.
og
jeg skal love at det tar mere enn
24 timer
å montere disse.
(ja, for dere husker vel symaskinangsten min)


ha ei fortsatt fin uke


10 kommentarer:

Som mine dager er sa...

Matador? Hmmm... jeg har ikke peiling på TV-serier og sånt jeg. Men snakker vi reality-tv så er jeg straks med på notene. Da gidder jeg å følge med. He he ... rar sjøh. Reality for meg er å vri meg i stolen over alle de rare menneskene som finnes der ute og hva de får seg til å gjøre når et kamera er i nærheten.

Jeg klarer ikke helt å se hva det er du har strikket (annet enn at jeg liker fargene), så det skal bli gøy å se det ferdig montert. Teppe? Skjerf?

Og margerittene mine er helt sykt snåle. Idet jeg skulle kaste dem, ser jeg ved nærmere ettersyn at de plutselig skyter knopper igjen - vel - halve planten iallefall. Har ikke gjort noe utenom det vanlige jeg. Bare gitt dem gjødning og vann. Men høstværet har likevel vært utrolig bra her i Trondheim iallefall, så det kan vel kanskje ha noe av æren.

Kos deg med serier og strikkerier og kveldene. Hejdå.

Mia sa...

Matador var, og fortsatt er, en herlig serie. Så heldig du er som har fått tak i serien på DVD. Jeg husker jo godt da den ble sendt på TV, og jeg satt som klistrert til skjermen. Så har jeg sett noen få episoder i reprise senere, men ikke hele serien. Koooos deg masse, for deg går jo de ørke høstkveldene som en lek da....

Tenkte bare at jeg skulle kommentere det med de pionene dine... for jeg har tenkt litt, og lurer på om du er klar over at det tar nyplantede pioner flere år før de faktisk blomstrer...? Så lenge plantene dine har overlevd, så skal du ikke miste troen, hverken på dine grønne fingre eller på pionene dine. Gi de noen år (og litt kunst eggeskall rundt planten) så blomstrer de nok, skal du se.

Jeg håper alt er vel med deg, jeg har savnet deg.. for du vet, du er mitt blogg hjerte nær...

Sigurd Olav Silset sa...

Husker faktisk matador jeg også, men det må da snart være en 10-15 år siden den serien gikk? husker ikke jeg....
Du verden så kreativ du har vært i det siste! Mange innlegg og strikkepinnene går flittig ser jeg:)
Ha en fin dag!

HildeS/Frøken Fryd sa...

Hei hei Åsemor.
Matador huskar eg godt, det var ein fantastisk serie.
Eg hadde nett fått mitt andre barn da den gjekk i -87, og han hang i puppen gjennom episode etter episode, for den måtte jo mmen få med seg,hehe. Jaja det var tider det. Jøje meg, nå følte eg meg plutseleg litt gammal,hehe.
Eg er veldig glad i seriar, og har nokre liggande som eg ikkje har sett enda, eller eg har jo sett dei for mange år siden, men ikkje nå. Eg har Torneguglane liggande til ein passande anledning, huskar du den???
Forresten så er det pakke på veg til deg:)

Ha ein fine dag.

Made by KKann sa...

Hei hei..

En super uke til deg også!
Men du?..hva er det du har strikket?

Matador? - hmmm..jeg aner ikke hva det er - spør MorGrethe..jeg ser ikke TV! Bare en gooood film i ny og ne..når jeg er alene..hihi - noe jeg er rett som det er!! SMIL!

Klem fra KKann

Anonym sa...

Tv-slave er jeg også - så da er vi to:) Og Matador var en flott TV-serie, så du er bra heldig som har den på DVD! Er det genser du har strikket? Fine farger iallefall, uansett hva det er:) Går det bra med helsa nå da? Synes du det hjelper bra med redusert arbeidstid? Ikke alltid det skal så mye til før ting blir bedre, er min erfaring. Kose deg med torsdagskvelden, Åse! Klemmer**

9na sa...

Hva i all verden er det du har strikket? Tjue vaskekluter? Nei, det skal jo ikke symaskinmontering til da...? Gensere til hele familien???

[morgrethe] sa...

Jeg betaler toget..... du fyller kofferten med umonterte strikketøy....AVTALE????? Ja åsså planlegger vi litt kjøkken på si. GOD NATT! Heldige du som har fri i morgen;o)

Fjordheim sa...

Godt at en kan se tv/film samtidig som en driver med data/håndarbeid.
Det liggeren hilsen til deg på bloggen min.
Ha ei flott helg :)

Made by KKann sa...

Hei du - takk for alltid koselige kommentarer!

Jeg er fremdeles spendt på hva strikkeriene dine er - beige-stripete??

Ha en fin fin fredag og helg!

Klem fra KKann