onsdag 13. august 2008

Sånn vil vi ikke ha det...........

i helga skal jeg og trenern på
hytta,
da vil vi ikke ha sånt vær !
men gjerne slik :)Arild Stavrums bok
31 år på gress leste jeg for å forstå
trenerns lidenskap for fotball.
ei møkkabok spør du meg,
greier ikke å skjønne hva" forfatteren" vil med å
gi ut denne boka :(
Trenern leste kun noen sider før han la den
fra seg.


men denne har jeg stor glede av,
Mette Marit,s utvalgte salmer,
sorgen og gleden.

da vil jeg ønske alle som er innom
meg ei riktig god helg ;)

(jeg har fri på fredag så vi reiser etter jobb imorgen, deilig)


10 kommentarer:

Som mine dager er sa...

Hei og hå - you're back!

Så trivelig. Gikk glipp av det forrige innlegget ditt, men leste det nøye - og forsto! Det er ikke så greit å få hodet med når kroppen ikke er med heller. Da gjorde du det eneste riktige. Å ta en velfortjent pause. Hyggelig å lese at du har tatt grep ifm arbeid, og at arbeidsgiver forstår situasjonen. Veldig bra!

Jeg savner også de gode, varme utedagene med sol og kos. Syntes jeg akkurat hadde startet på sommeren da den plutselig er over, og høsten har satt sitt preg på dagene. Vel, alt jeg vet at jeg tørner hvis jeg skal gå i 6 måneder med dårlig, surt og kald vær. Så vi har satt av penger til en aldri så liten utenlandstur i januar. I år også.

Det er så hyggelig å ha deg tilbake igjen, for jeg har savnet deg.

Klem fra Marit

Anonym sa...

Heia! Du, i helga blir det flott vær, bare vent skal du se: Det blir nok ei fin langhelg - det er STOR forskjell når man har fri på fredag (har det jeg også). God helg og god hyttetur til deg! Klemmer**

Torunn sa...

Herlig!
Du er tilbake igjen!! Nå ble jeg glad nå, for jeg har også savnet deg MASSE!!!

Og det er så godt å høre at du har tatt nødvendige grep og er klar for å ta fatt på ditt "nye" liv!
Vi må huske på at hver ny dag er den første dagen i resten av vårt liv og det er opp til oss selv hva vi vil gjøre utav det :-).

Selv er jeg dausliten og full av nye inntrykk etter første dag i ny jobb i dag.
Jeg har fått meg jobb som faglærer i Interiør- og utstillingsdesign på den lokale videregående skolen. Jeg har NULL erfaring med å undervise, men etter snart 20 år som interiørkonsulent, så kan jeg i allefall interiørfaget...håper jeg! I kveld har jeg sittet og lest fagplaner (skjønner ikke en dritt!), regelverk, testet dataportaler osv osv....
Folkene jeg skal jobbe sammen med er kjempetrivelige og flinke og jeg har en GOD magefølelse for fortsettelsen. Til mandag kommer elevene.....

Kos deg på hytta i helgen. Ta med deg en GOD bok og drit i fotballen...hehe...

"Venstre hånd over høyre skulder" av Selma Aarø anbefales... Meget bra skildring om hvordan vi som mennesker opplever en og samme situasjon på totalt ulik måte.

Varm klem fra meg

Berit T sa...

Ååå. Åsemor som jeg har savnet deg!!!!
Er så glad du er tilbake, etter denne pausen!
Klart helsa kommer først, og håper inderlig at du har fått det bedre nå. Og greitt at arbeisgiver er forsåelsesfull og legger ting til rette.

Så artig å møte en bloggdame og så kunne plukke ut deg da!!!

Håper dere får en flott helg på hytta, med masse fint vær, uten mygg, knott og veps!!! For de udyrene har det vært flust av her de siste tidene!
Været har vært sånn av og på, en del innvær slik at håndarbeidet er funne fram igjen, og det var så kjekt, for det var lenge siden strikkepinnene var i arbeid!
Nydelige skjerf du har laget igjen!!

Varm klem fra meg.

Mia sa...

Der er du jo, Åsemor! Nå hadde jeg bestemt meg for å etterlyse deg her i bloggen din, og så ser jeg at du er allerede tilbake. Det var hyggelig, for du har vært savnet. Det var gost å lese i det forrige innlegget ditt at formen er stigende og at hverdagen er blitt bedre for deg, det gleder meg. Jeg håper du og treneren får en flott helg på hytta og at været der er bedre enn det det er her hos meg... regn og atter regn.

[morgrethe] sa...

OK.... nå skulle jeg skrive en god tur- hilsen til deg, glemte at du skulle reise i dag.

Her trommer regnet på taket, så jeg håper dere får bedre vær der. Ingen plass er bedre da.

Huff nei... ingen må kritisere Molde...oj..oj.. farlig. Erter bare... har ikke lest boka, så det er mulig det er ei møkkabok.

Astrids nr.2 sa...

Hei hei. Riktig god langhelg til deg! Pass på at trener'n tar seg fri fra fotballtenking også da!
Som søstera litt lenger oppi her sa: her trommer regnet på taket. Og plutselig skinner sola. Og plutselig høljer det ned igjen... MEN det er ganske varmt likevel, og finværet kommer nok i morra her også. Tvi tvi.
God helg!

Silkeline sa...

Hei Åsemor!

Nå er det sannelig lenge siden jeg har gitt lyd fra meg altså! Har rett å slett vært litt bloggesløv i sommer. Vi har hatt en strålende ferietur til Italia, og ekstra hyggelig når begge de store barna var med også, det blir vel siste gangen de vil være med oss gamlinga på tur...hehe:)Ellers i sommer har jeg gjort ferdig mye inne i huset, malt og ordnet, du vet....blir jo aldrig ferdig vettu`. Har jeg fått ferdig en ting, så begynner jeg jo sporenstreks på noe nytt. Akkurat nå står vi ute i finværet å beiser huset. Jeg maler sprosser og skodder....æsj, det er noe dritt! Masse kriker og kroker og ender...

Det var da voldsomt til uvær på det øverste bildet ditt da! Nei sånn vil vi IKKE ha det:( Vi vil vel beholde sommeren litt til, vil vi ikke? Akkurat nå er det godvær da, herlig!! Håper godværet har funnet veien til dere også. Hyttetur i ruskevær er ikke noe gøy.

Nå får du kose deg masse og samle krefter og energi Åsemor, vi må ta oss tid til å pleie oss selv litt i hverdagen. Det er rart, men jeg har inntrykk av at vi er snillere mot bilen enn vi er med oss selv. bilen får da en overhaling i ny og ne, mens vi ofte glemmer oss selv. Ikke bra:-/

Ha det fint på hytta, vi snakkes.....
Klem:)

Berit T sa...

Har noe til deg...inne hos meg.
Klem.

Made by KKann sa...

Hei hei hei..

Håper du har hatt en fin helg på hytta - det går jo an å kose seg i ruskevær også??

Ha en fin fin mandag!

Smil fra KKann