onsdag 9. januar 2008

Om att og omatt............

jeg strikker/hekler "om att og om att"
det samme.
i fjor hekla jeg to bølgetepper
og to mariusgensre.
i år starter jeg på samme leksa,
først strikka jeg dette skjerfet,

så dette,

og nå har jeg forundelig nok begynnt på et til :)
det grønne og turkise er venninegaver,
(dere trodde vel aldri jeg skulle ha disse fargeklattene,
nei, det gråe er mitt).

når det gjelder det forrige innlegget mitt om
ufoene mine, er det ikke så mange som skal
gjøres ferdig.
men
gensern til trenern
og
sjalet til ane
kan forvente en fanfare i løpet av våren.
de andre får ligge og vente på den rette anledningen!


jeg har også hørt to bøker på lydbok siden jul,
tiden det tar : hanne ørstavik
til sibir : per petterson .

kanskje litt for like til å høre etterhverandre disse bøkene ,
da begge handler om to små jenter,
og deres vei til å bli voksne.
begge forfatternes skildringer er veldig følelseladet,
og en blir grepet av historiene.

står
andrea d av margareth skjelbred
for tur og
denne handler også om jenter.

om att og om att

14 kommentarer:

@afjo72 sa...

Hei du! Så griselekre skjerf du har laget! Kan man få spørre om hva slags garn du har brukt? Det så så veldig mykt og godt ut... :o)

Ønsker deg en super dag med alle dine prosjekter!!

Astrids nr.2 sa...

Hei Åsemor. Så fine skjerf du lager. Effektiv på nyåret skjønner jeg!! I tillegg høre på bøker... Det er for luksus å regne i min hverdag... MEN jeg ønsker meg lydbøker jeg kan ta med ut på joggetur i ny og ne... Da har en faktisk en tendens til å være ute lengre også, i alle fall hvis bøkene er spennende. Kansje spinningsykkel i stua gjør samme nytta?? Må tenke litt på det... hehe.. Vi blogges :)

åsemor sa...

redrobin, garnet er fra Rauma ullvarefabrikk og heter Inca, det er et mykt og deilig alpakkagarn.

ape, i mitt hus er det lange stille ettermiddager,trenern er dratt på jobb når jeg kommer hjem.
Ingen av barna bor hjemme, så da er det mye selskap i lydbøker og strikking :)

Siv Jane sa...

Utrolige flotte skjerf du lager og så effektiv som du er :o)
eg blir så imponert!!!!

eg vil også prøve å bli så produktiv i år :o)

ha ein fine dag då

Siv Jane

Tone sa...

Nydelige skjerf, absolutt verdt å gjentas! Lange stille ettermiddager er det ikke her i huset, det høres helt nydelig ut. Ha en stressfri og fin torsdagskveld, klem :-)

IngersATELIER sa...

Hei igjen, kjempefine var de.. flink med pinner og heklenål:) Håper du har det fint Åse, her har snøvinteren gitt seg for denne gang! Mildt og regn.. egentlig så har vi her ute ved sjøen slike vintre som de har ytterst ute på Nordmøre! Tror jeg må ta meg en tur oppover snart.. får lengsel til å se fjellene! Ønsker deg en fin kveld!
Klem.

Ellie sa...

Så fine skjerf! Det grønne likte jeg kjempegodt. Elsker den fargen. Lydbøker er kjempelurt, så kjekt å kunne gjøre noe annet samtidig som man "leser". Jeg har ikke benyttet meg så mye av det, for ofte finnes ikke de bøkene jeg ønsker å lese som lydbøker. Men utvalget blir jo stadig bedre og bedre, ser det ut til. Morsomt at du hadde vært innom Librarything! Føler jeg har litt av en jobb foran meg der, men jeg er i gang! :-)

Gita sa...

Så fina halsdukar du har stickat! Eget mönster eller?
Jag älskar ljudböcker för då kan man ju göra något annat samtidigt. Tidigare läste jag mycket, men på grund av koncentrationssvårigheter så har jag nu gått över till ljudböcker.

Mia sa...

Du Åse, jeg skvatt jo nesten da jeg så det turkise skjerfet... godt du hadde varslet om det i bloggen min først...heheheh... Neida, jeg skal ikke tøyse med "fargeløse" deg, for jeg bare elsker det gråe skjerfet ditt, akkurat som jeg elsker det gråe bølgeteppet og granny squares teppet du har heklet! Det er jo noe så lekkert og tidløst med hvitt, grått og sort. Så bare hold på de fargene dine, du (selv om jeg også likte det turkise da...)

Artig å se dine ufo´er idet forrige innlegget ditt også. For, som du sier, du fullfører jo det du lager, bortsett fra at du har symaskinvegring. Synd jeg ikke bor nærmere deg, for da kunne jeg tatt meg av symaskinbiten, og du kunne tatt deg av hekleriene mine...

Berit T sa...

Nydelige skjerf, og heldige er de som skal få de.
Greitt å lage flere ting når en først er kommet inn i mønsteret.
Det er ikke bare du som har flere nesten derdige arbeider det kan jeg love deg. Jeg har en tendens til å begynne på nye ting når det arbeidet jeg holder på med nærmer ferdig. Men jeg MÅ ha flere arbeider i sving, enten det er strikk eller malerier.
Hvordan går det med spinningen??
Jeg har lurt på å ta opp trimsykkel min i stuen, for å sitte i kjelleren alene er så kjedelig. Da kunne jeg sett på tv samtidig iallefall..
Ha en fin helg Åsemor.

Emmeline sa...

Det høres jo litt deilig ut å kunne hekle mens man hører på en lydbok. I dag har jeg satt i gang med å hekle etter en bok...hehehe
Jeg har kastet boken fra meg flere ganger, og hver gang har en av jentene tatt opp boken og fortsatt der jeg slapp. Hvordan er det mulig at en tiåring blir flinkere enn en trettiseksåring bare i løpet av en enkelt dag??
Det er SÅ irriterende!
Men så må jeg jo bare si at du imponerer med å gjøre alle prosjektene dine ferdige og ikke minst SÅ mange prosjekter du har på gang også... Ikke verst.
Jeg lo litt av den hvite genseren på det forrige innlegget, knallsnodig fasong det må innrømmes, hehehehehe!

[morgrethe] sa...

Ja du er deg lik. Må si at søstrene snuse er forskjelige her da. Nå det gjelder montering, så får vi ta det hvis jeg kommer oppover i vinterferien. Hyggeligere å gjøre det sammen.

Skjerfene dine er kjempefine. Dette kommer nok ikke som noen overraskelse: Jeg likte det grå best;o) Det så godt og varmt ut, har passet meg utmerket. Er jo helt avhengig av å bruke skjerf hver dag, både inne og ute. Får du lyst til å strikke et til på bestilling fra meg, så er du hjertelig velkommen til det. Jeg avslutter nok et strikkeprosjekt i dag, og starter vel på tre nye. Helt umulig.

Vi snakkes vel iløpet av helga.

HildeS/Frøken Fryd sa...

Så nydeleg skjerf kan du jo lage i alle regnbuens fargar. Det er skikkeleg lekkert.
Eg skal rydde og vaske hus i dag, så derfor sitter eg her og skriver,hehe.
Ha ei fin fin helg.
Klem.

Nette sa...

Klart du må lage flere av de fine skjerfene:) Har lyst til å begynne på enda et bølgeteppe snart jeg også, men da bør jeg kanskje få ferdig det forrige...kjedelig...hehe!
God helg, Åse!