tirsdag 22. januar 2008

Nytt strikketøy, bøker og SOL :)

straks dette skjerfet var ferdig,

begynnte jeg på dette sjalet.

liker hverken å strikke eller hekle
med grove pinner,
(" så netthent jeg sjø")
men fort går det.etter et besøk på biblioteket kom jeg hjem med disse to.
hadde jeg lovet meg selv å ikke låne flere bøker som
skildrer kvinnelidelser,
(da de tre siste lydbøkene handlet om traumatiske jente/kvinne skildringer).
men hva er det med meg for tiden,
lydboken
der gud gråter
omhandler nettopp det samme temaet.

men neste gang...


ellers kan vi glede oss over at
sola
er kommet tilbake etter to måneders fravær.


i kveld skal jeg kose meg med mange
flotte menn,
først er det håndballkamp,
så legene på greys,
og som en ekstra bonus har trenern fri :)

18 kommentarer:

LiSbEtH sa...

Så flink du er i gjøre ferdig tingene dine... har huset fullt av halvgjorte ting. blir aldri ferdig uansett hvor tykke pinner jeg bruker :)

elin1976 sa...

Grattis med sola. Det er den ofisielle vår dagen min her. Vi har jo aldri vært så nærme som vi er akkurat nå! Fantastisk skjerf du strikker. Liker slike rysjer av alle slag:O)

♥bagatellar♥ sa...

Du er utfordet, titt innom meg så finner du den:-)

HildeS/Frøken Fryd sa...

Tenk me har også sett snurten av sola i dag, og så har det snøa i tillegg....
Så nydelege skjerf du strikkar, og det blå var jo heilt nydeleg:)
Eg må tilstå at eg syr ikkje heile bunaden til dotter mi, eg berre broderer bringeduk og beltet.Resten av bunaden er det andre som tar seg av, det er nok for meg det som eg held på med. Eigentleg så er eg ikkje så glad i å brodere bittesmå korssting, men siden eg sydde det til storesøstera så måtte eg til pers denne gangen også:)
Det var eit nydeleg hjerteteppe du hadde fått av Grethesøster, og så flott det passa inn i den koselege loftstova di:)
Ha ein fin onsdag.

Berit T sa...

Så deilig å få sola tilbake. Har hatt sol vi også i dag, men også regn, litt småhagl, og grusomt glatt i dagmorges. Det kom regn oppå frosne vegar, skumle greier.

Fine strikk du holder på med!!
Ser ut som blonder, virkelig lekkert.

Greitt med lydbøker når en strikker, flere ting på en gang må vite.
Jeg greidde å gå fra walkman min på kystbussen sist jeg var i Bergen, men selvfølgelig ingen som hadde lever den inn. Må kjøpe ny, greitt å bruke når en sykler også.
Nå å jeg krype til køys, God natt:o)

@afjo72 sa...

For et flott skjerf da. :o)
Sola så vi også såvidt noe til i går, men idag har hun minsann tatt seg en tur igjen. Begynte dagen med snø og nå regner det - mrf!!!

Uansett; ha en finfin dag da!

Nette sa...

Så netthendt du ja:) Nydelig skjerf!

[morgrethe] sa...

Hallo netthendte storesøster. Kjempefint skjerf.... prøver å finne ut hvordan du har strikket det.... men det får vi ta senere. Den kommer egentlig langt ned på lista over det jeg skal strikke.... lista er lang. Og hvis jeg tar med det jeg har planer om å sy.... så blir den milevis. Vi snakkes.

Anonym sa...

Ja kan man bedre ha det, masse strikketøy, lesestoff i bunkevis,og et handballlag med gutter! Du har ordna dæ...
Tror for øvrig at du kanskje strikker sjal på samme måten som æ har gjordt . Legger nok mitt ut på bloggen i kveld, tror æ.
Heldige du som har fått sola på besøk, skinner ikke på mitt hus før 12.febr.
En fin dag til deg, og nyt sola!

Emmeline sa...

Herligheten for et velsmurt maskineri du har....her hekles og strikkes det og ikke minst her høres det på grusomme historier av alle slag:) Skjønner at du storkoser deg med det!!! Som du vet er det mest hyggefilmer og hyggebøker det går i hos meg, egentlig bare dumt---det er jo bare sunt å møte litt motstand i bøker!! Ble så utrolig skuffet over den siste boken i trøndelagstriologien--U know: Berlinerpoplene! Hvorfor skulle den ende med en sånn uferdig og uhappy ending. SUKK!! Noen burde tatt og ristet hun der Radge littegranne! Du bor jo i nærheten så kanskje du kan ta ansvar for det?? Jaja, nok om det. Ser at solen skinner hos deg- Her PLASKER det ned med STORE bokstaver! Jeg har vært på Ikea og byttet lenestol som plutselig på mystisk vis hadde brukket i to??? INGEN hadde sittet der nemlig... Det skjedde visstnok av seg selv, så da var det bra at Ikea ikke spør men bare tar i mot og gir tilbake en ny!!!! Dere får kose dere masse i det fine været:) kjekt å se dine vakre produkter!!!

Silkeline sa...

Hei kjære Åsemor!
Så nydelig skjerf du har strikket deg1 Det falt i smak hos meg, jeg elsker hullstrikk...det blir litt romantisk og nett liksom:)

Bøker ja, jeg låner endel på biblioteket jeg også, men jeg orker ikke dystre, triste romaner. Jeg griner nok når jeg ser triste ting på TV.....er sååå lettrørt. Jeg er mer på krim og selvbiografier. Og så liker jeg litt filosofiske saker....jeg liker å lese noe jeg kan lære noe av. Det hender en lett pocket gjør susen også, kommer an på humøret.

Herlig med sol ja! Her har det vært sol i to dager, og det har jammen vært godt:)Gleder meg til våren nå merker jeg.

Hilsen fra landet sa...

Her har også solen kommet tilbake nå!!! Jeg synes ikke det gjør noe at den er borte for da setter man mer pris på den! Dessuten er dagene så korte og mørke uansett. Men nå går vi mot lysere tider!!

Kjempemoro å titte inn!

IngersATELIER sa...

Nydelig skjerf Åse.. så flott sola skinte på himmelen din:) Skrev en lang kommentar her i går kveld... vips så forsvant den ut i det blå.... Ikke noe er mere irriterende enn å miste noe langt man har skrevet. Håper alt er vel med deg og dine. Huffameg...så på TVen nå at det var meldt storm der oppe. Tenker på mamma som sitter alene i huset sitt på Hasseløya jeg vet du, kan nå være at min elsdte søster Gerd er der... nei jeg tror jeg må ringe henne! Stikk en tur innom min blogg Åse og meld deg på trekninga til fredagskveld;))
Klem Inger Bente.

Siv Jane sa...

Fine skjerf :o) og koselige blogg du har.

ArneA sa...

Dametur til Ålesund! (ref Alex)
Vakker by og snart blogget i hjæl fra min side.
Ha det hyggelig

Emmeline sa...

Hahahaha...tøffer du deg med livsstilen din????
Kos deg på turen til Ålesund, hvordan går det med den bankejobben du skulle gjøre?
--Du skulle iallefall ta ansvar for å riste litt i frøken Radge???
Men så reiser du bare på jentetur i stedet, snakker meg om livsstil!!

min sin lille tue sa...

Hei på deg:)
Håper du koste deg med alle mennene:)
Symaskinfobi ja, det er ikke greit. Får håpe søster kommer i vinterferien da, hun kurerer det i en fei.
Det blå skjerfet var skikkelig lekkert, og sjalet blir nok også fint selv med tykke pinner:) Jeg er ikke flink med tynne pinner- eller det er vel heller det at jeg ikke har strikket noe særlig med tynt garn vel, tålmodigheta sier at alt skal gå så fort her.
Ha en fin dag, forhåpentligvis i sola.

Nette sa...

Hei, kjære nabo:) Takker deg for støtten på bloggen, godt å få så mange fine tilbakemeldinger! La oss for all del fortsette og inspirere hverandre, hva hadde vitsen med blogging vært ellers? Men jeg lurer fremdeles på hva jeg skal ha kopiert...får vel aldri vite det heller...
Ønsker deg en kjempefin helg!