fredag 18. januar 2008

Nå har også jeg....

bli med en tur på loftet,
men først må jeg advare mot sterke scener ,

for loftstua vår er malt i
terracotta.

jeg har mange ganger vurdert å male den,
men jeg liker fargen,
syns den er så lun og varmende.
så den blir som den er!


det jeg ville vise var at,
nå har også jeg fått meg
dagseng!
(med hele husets data og telefonsystem under seg)

her har jeg planer om å tilbringe deler av helgen,
under det fine teppet jeg fikk av
grethe-søster
på førtiårsdagen min.


fargene og mønsteret er helt meg :)

med alle disse hjertene,
takker og bukker jeg for alle
koselige kommentarer,
og
awarden jeg har fått av dere !

ønsker dere alle ei trivelig helg !

21 kommentarer:

Heidi sa...

Hiv o hoi!! Akkurat samme farge hadde vi på vårt gamle soverom, men når eldstebanet overtok det skulle det være helt lyst, basta. Det var med tungt hjerte jeg malte over kan du tro for jeg liker fargen. Nydelig teppe du har på senga, kanskje hiver jeg meg rundt når hobbytørka er over, er helt utlada for tida men det kommer seg nok etterhvert. Koselig er det i alle fall med sida di. med gode oppskrifter og flotte handarbeid. Ønsker deg ei god helg!!

Sigurd Olav Silset sa...

Helt enig med deg! Syns ikke alt skal være hvitt jeg. Tar du deg en tur på loftstua til naboen din finner du en mistenkelig lik farge der også. Så koselig at:)

Nette sa...

Hehehe...og hvem var det som malte loftstua til naboen? Jo, det var meg det:) Dessverre ikke med like fint resultat som hos deg, men helt enig i at terrakotta er en behagelig varm farge! Og det teppet var veldig fint, passa perfekt inn der ja, absolutt!

[morgrethe] sa...

Se der er teppet..... mimre mimre....det er maaaaange år siden jeg sydde det. Nei da... tulla! Her er det krisestemning siden mannen fortsatt har feber og Osloturen blir avlyst. Så i dag må mor trå til. Spørs om det blir lekeland med strikketøyet i dag. Men først kjøre til BRleker og bytte en lego han fikk til jul. Jada jada.... har ikke planlagt noe annet i dag, så det går bra det. Ha en fin lørdag:o)

IngersATELIER sa...

Hei Åse! Man skal ha de fargene man føler for rundt seg, veldig viktig det. Teppet ditt var helt skønt, også de fargen der liker jeg. Håper alt er fint der, ønsker deg ei flott helg!
Klem fra Inger Bente.

irina sa...

Takk for kommentar...artig med skjønne ord...hvordan jeg er ett friskt pust vet jeg ikke men TAKK
Jeg syns også terakkotta er en fin farge.Har også hatt det på en vegg i stua en gang....og den passer s¨fint her i norge. Fordi vinteren er kald og sur:)
God helg

Berit T sa...

Hei på deg.
Her var det lunt og godt, en farge jeg også tives med, har terrakotta i stuen jeg!!! Tapetet er 15 år og fremdeles like fint. Til sommeren er det meningen at stuen og kjøkken skal pusses opp og hva farge det blir da, det blir vanskelig.
Teppet du hadde fått til dagen din var kjempelekkert! jeg er også så heldig at jeg har en søster som syr slike flotte ting.

Du hadde innevær i dag, og det har vi også fått nå. Dagen begynte så fint med sol og tørr trapp, og hadde tenkt meg en tur til sjøen for å ta bilder av store bølger etter stormen i natt, men nå øsregner det igjen. Får se senere i dag om det ordner seg.

Ha en fin helg Åsemor tross dårlig vær.
Stor klem herfra.

elin1976 sa...

He he jeg har nettopp lurt meg til en liten lur oppe i tv stua...på ektorpen.(en stor favoritt) Her har jeg ligget å lset det nyeste 123 room og vips så var jeg i drømmeland. Nå en time etterpå er jeg klar for et par timer på jobben. (skal ned å jobbe de to siste timene for niesen min som jobber hod oss) I kveld får vi besøk og da er det kokken i meg som kommer frem( har litt forskjellige personligheter i kroppen ha ha) Men siden dette er en kompis av mannen og han er unkar så blir det biffsnadder, pommfri, salat og dressing. Øl til gutta og cola til mor. Liker ikke øl så godt at jeg vil ødelegge maten med den smaken. Det blir Borettslager og den store klassefesten. Livet er herlig.
Dagsengen virket forlokkende. Ny ide til gjesterommet. Teppet og fargene er helt greie. Har hatt terracotta jeg også. Den eneste grunnen for ejg malte om når jeg gjorde det var at det var lite delikat og pynte med rødt til jul.
Nede har vi terracotta. I det kommende kinorommet som forhåpentlig blir til i løpet av året. Ha en fin lørdag. Masse klemmer fra Elin:O)

Mia sa...

Se her, se her... sååå fint med farger! Akkurat nå, som jeg var blitt overbevist om at du kun likte grått og sort (med en anelse rødt...?) så viser du fram loftstuen din, med den flotte veggfargen. Lekkert, og det er også teppet Gretesøster har laget til deg. Og tenk at du har også fått deg en dagseng. Men du må gjerne fortsette å låne min, når jeg er bortreist... (skal bort en ukes tid nå, men det er vel ikke verdt å ta turen, nå som du har fått egen). Og angående solbriller og høy solfaktor, så er det nok best du ikke titter innom meg på en stund...

Trines Hus og Hage sa...

Holdt på å skrive hei Åse-søster, men mener hei Åsemor! Det var ei ordentlig hjemmetrivelig og koselig loftstue vi har fått besøkt. Og det pleddet som Grethe har sydd var skikkelig herlig!Det passet jo så fint til fargen på veggen, men det var kanskje ikke helt tilfeldig. Gratulerer så mye med day-bed og kos deg så mye i den i helga. Hørtes ikke dumt ut! Klem fra Trine

Marie sa...

Hei, hei.
Eg veit ikkje om eg har vor på bloggen din før, det er i så fall ei stund sidan.

Eg har terrakottafarge i stovegardinene mine og andre detaljar i stova. Er einig med deg, at det er ein koseleg og fin farge.

God helg :)

Hilsen Bodil F.T. sa...

Det var et flott sengeteppe!! Ha ei god helg!

Emmeline sa...

Så vittig. Jeg hadde en gang i denne terrakottafargen med listverk i lindegrønn...OH MY GOD!
Det gjorde vondt i øynene tilslutt, men sånn var det med meg før i tiden. Jeg kjøpte en gardin som jeg likte og så ba jeg malermannen om å blande farger fra blomstermønsteret derfra. I fjor var det bye bye til terakottagangen her hos meg, men hos deg lever den videre. Det så i grunnen litt mer harmonisk ut hos deg enn hos meg det må medgis...
og teppet som du har fått av sygeniet Grethemor er rett og slett knallfint og matcher jo også ganske så supert vil jeg si!!!!
Ja det feste tråder rådet skjønner jeg godt at du gir, for allerede nå syns jeg at det ser ut som en seig jobb. Men jeg begynner med å feste tråder allerede nå i kveld og vips så er de på plass...God helg ÅSE, her er mannen sur fordi mor ikke gidder å gjøre noe. Men surheten preller av som vannet på gåsen, jeg gjør ikke noe i dag likevel--det er ingenting som går sin vei!!!!

elisabeth sa...

Så flott teppe, og farger:)
Psst! Og jeg kommer gjerne på middag til deg;)

Brocante sa...

Hei
Koselige farger. Det har vært så mye hvite interiører nå at man blir glad av litt farger! Du har et nydelig teppe!

Monika sa...

hei
Det var ei flotte seng å kvile seg i - og teppet og fargen var også i lune fine farger
Fortsatt go helg
Smil fra monika

Ellie sa...

Koselig på loftstua hos deg. Som du kanskje har sett av bildene fra stua mi har jeg også en slags terrakottafarge på veggene, litt rødere enn din. Den er jeg veldig fornøyd med egentlig. Selv om jeg av og til ønsker meg noe lysere, tror jeg ikke resultatet hadde blitt så lunt og harmonisk som det er nå. Teppet fra Mor Grethe var nydelig, og passet flott inn!

@afjo72 sa...

Hey! Håper du har hatt en trivelig helg. Loftsstuen din er ordentlig koselig synes jeg - man behøver jo ikke ha alt malt i "latte" heller :o))

Ha en super søndagskveld!

min sin lille tue sa...

Hei på deg:)
Så nå har du fått deg dagseng ja:) Så da veldig koselig ut oppå der, og det teppet har jeg faktisk hørt om. Lånte ei lappebok av søstera di for en stund siden nemlig;) Flott var det. Stilig og rufsete.
Og du, det er deilig med litt farge som spriter opp. Ikke fan av bare hvitt jeg heller. Oransje og jordfarger generelt er topp.
Ha ei fin uke.

Anonym sa...

Flptt loftsstue har du, så glad for at du viser den frem, for her i huset er det masse farger , nesten litt engstelig når æ legger ut bilder om at det skal være for mye farger med, alle har det jo sååå hvitt, det er jo litt fint da ,mem, men.
Bursdagsteppet var jo bare skjønt , heldig som har ei Grethe søster..... Ei fin uka ønskes deg!

Silkeline sa...

ÅHHH for et nydelig teppe du har fått av Grethe-søster!! Har hun sydd det selv? Skjønner godt at du er blitt glad i dette ja, det passer jo sååå fint på loftstuen din:) Er det ikke godt med en dagseng?! Jeg slenger meg stadig nedpå min og filosoferer og planlegger nye ting til heimen.

Kos deg under eller over teppet i den flotte nye sengen, og ha en riktig flott tirsdag:)