onsdag 12. desember 2007

"som julekvelden på kjærringa"

se så fint vær vi har på møre for tia !

med den fine himmelen på netthinna
starta jeg opp med å ta frem denne.
ganger og trapper sto for tur,
trodde jeg.


energien
forsvant,
samtidig som mørket trengte seg på.
(da skjønner de fleste at jeg egentlig
slutta før jeg rakk å begynne )


nå er kvelden plutselig over,
og vi er en dag nærmere jul :)
og jeg har kost meg med blogging,
den nye jule cd`n min
og
strikkinga mi :)


får vi satse på en bedre dag imorgen,
slik at ordtaket:

"som julekvelden på kjærringa"

ikke passer på meg!
15 kommentarer:

Berit T sa...

Sats på i morgon du!!!
Her har også vært fine dager, og det er andre ting som er viktigere enn vasking.
Du skulle bodd nærmere så kunne vi gått tur ilag, eller bakt...
Godnattklem til deg fra meg.

Sigurd Olav Silset sa...

Så godt at det er flere som har det likedan som meg. Den vaskebøtta skulle eksistert i en selvvaskende type, gjerne en selvryddende robot som tilbehør.....
Ikke så vanskelig å finne frem til Christina, du tar til høyre ved shellstasjonen på frei, tar så av til venstre ved den nye bunnprisbutikken. Kjører derfra ca 1 km til veien deles i to, du tar den til høyre. Da er du på en grusvei, blir asfalt etter noen hundre meter. Ca en km derfra står det et lite skilt til kvalvik fort. Rett før det skiltet svinger du til høyreopp en liten vei, der ser du en tre-fire hus og en pitteliten ny rødmalt låve, litt gjemt bak Christinas hvite hus. Ta med deg tlf-nr til Christina for sikkerhets skyld:)

Silkeline sa...

Heisan Åsemor!

Så synd med svigermor og operasjonen som ikke ble noe av.... Det er forferdelig å gå å grue seg og bare vente på å få det overstått, og så blir det ikke noe av! Ventetida blir vel lang og lei nå da......håper bare det ikke blir så lenge til hun får plass igjen.
Paps fikk fjernet en nyre i går som det var en stor svults i.....operasjonen gikk bra, men vi vet ikke så mye mer ennå. Jeg skal besøke han i dag. Det blir godt å få snakket med ham, og få sett at han har det bra. Jeg får ta med meg matpakke til ham, for han er så kresen...hihi. Han gruet mest til sykehusmaten....
Jeg er litt sånn som deg om dagen...tar fram skurebøtte og symaskin, men ikke noe blir gjort. Piffen går litt ut av meg til tider,men i dag skal jeg i hvertfall få unna julegavene:)
Du får kose deg, og la vasking komme når den kommer:))...

IngersATELIER sa...

Hei, umm... fikk litt lengsel til Møre når jeg ser de snødekte fjelltoppene på bildet ditt:) Her hos meg mangler de helt... Masse hav, men ingen fjelltopper med snø desverre! Kjenner meg såååå utrolig godt igjen med å ta fram vaskebøtta... og den har nå stått klar i flere dager hos meg, men energien uteblir! Unner dere finværet, for dere har vel hatt en heller våt og trist høst og førvinter, utifra samtalene mine på Nordmøre! Fint strikketøy du holder på med, du får kose deg med det... at Jula kommer likevel er det ingen tvil om;))
Klem fra sør!

Nette sa...

Forstår deg så godt, ikke noe gøy å vaske når det er mørkt...viktig å kose seg litt også...heller vente til du får vaskeånden over deg:) Jeg julevasker i slow motion...vanskelig å holde det ryddig og rent underveis i julegavelagingen...

Ellie sa...

Kjenner meg godt igjen med å utsette vaskinga, ja. Dette har vært en sånn litt somlete dag for meg, men man må ha noen slike dager også. Koselig å ta tid til musikk og håndarbeid og blogging!

[morgrethe] sa...

Jeg kjenner meg ikke igjen! Her er jeg som en virvelvind.... alle rom er strøkne, spesielt loftet og vaskerommet. *hmrf* Alt skinner og julebaksten ligger godt i fulle kakebokser. Jeg har det godt og varmt...og jeg kan se fram til en rolig helg med sofakos og håndarbeid. *dobbelt hmrf*

Sjerfet ditt ser kjempefint ut. Skal se om jeg får forstørret bilde så det er mulig å se mønsteret. Vi snakkes vel tenker jeg.... hvis virvelvinden roer seg.

[morgrethe] sa...

Glemte å si klem og nuss..... og god helg.... Vi gleder oss til å møte Karoline

@afjo72 sa...

Hehe, noe av det viktigste man kan gjøre til jul er å KOSE seg spør du meg! Høres ut til at det er nettopp det du har gjort!! :o)

Støv og skitt går heldigvis(?)ingen plass selv om vi lar det ligge et par dager ekstra....

Ha en super førjulshelg!! :o)

♥bagatellar♥ sa...

Må si at i dag gjør jeg akkurat som du, stikker ut og nyter barnefri sammen med gode venniner. Husvasken den står seg til i morgen, og vær du sikker på at ingen kommer til å "stjele" den fra meg hihi. Er så nydelig vær om dagen og da må en bare komme seg ut litt etter alt regnet vi har hatt siste året. Har kost meg masser her inne hos deg nå, nydelige julepakker, hekletepper og boktips og alt annet. Kommer garantert tilbake, og legger deg like godt til i listen min:-D

Anonym sa...

Her prøver jeg med ole brum mentaliteten: jatakk begge deler. Her syes det, og nå er jeg akkurat ferdig med å vaske rundt badet.
Og i morgen ska jeg sy litt mer og bake brød:-) hihi
Ha ei strålende hælg:-)

Anonym sa...

Mamma, har du ikke vasket til jul? Huff huff.. Bare du blir ferdig til jeg kommer hjem. :D

Karoline

elin1976 sa...

Er innom for å ønske deg en fin lørdag og ei flott helg. Masse klemmer fra Elin:O)

Emmeline sa...

Du skal få en dag i mårra som rein og ubrukt står, du får satse på den teorien... Jeg kjenner meg igjen med det at energien plutselig forlater kroppen på et sekund!!! Da gjelder det å lade batteriene og la vaskebøtten stå. Den nye julecd-en din kunne jeg også ha tenkt meg, syns denne damen er flink å synge, selv om hun burde vurdert den blonderingen en smule ( huff stygge Emmeline, dette har du IKKE lov til når det nærmer seg jul) Det røde deilige fatet ditt er jo jul i seg selv. Jeg liker jo også fine glassting og dette var vakkert! SÅ heldig du er som kan nyte dette:)
Du får ha en fin helg Åsemor. Kos deg med eller uten vaskebøtter;)

Petunia sa...

Arbeidslyst kom til meg - her får du hvile!!
Har det sånn i dag jeg også!
Ingenting å skamme seg over!
Ha en fin helg!