torsdag 6. desember 2007

obs,obs !

se hva som skjedde her hos meg i dag,
heldigvis var jeg på kjøkkenet når dette skjedde.
disse røde lysene kjøpte jeg på ikea,
det virker som om veiken ikke brenner opp
men heller blir som en "glødetrå" slik at
flammen blir veldig stor.
disse lysene skal kun brukes under
oppsyn!


slik er innpakkinga av årets
julegaver
fra oss her i huset.vil jeg ønske dere alle ei trivelig adventshelg,
imorgen reiser vi til mor på
førjulsbesøk.

vi sjåast over helga :)19 kommentarer:

Emmeline sa...

Herligheten.
Jeg hadde ikke turd å bruke disse lysene i det hele tatt.
Det ser SKUMMELT ut, sikkert en feilproduksjon som du skulle ha levert tilbake.
Jaja-- Innpakking av årets julegaver er jo fantastisk:) Kjempefine gaver rett og slett!!!
Jeg har kjøpt den første gaven i dag, den er STOR og innpakket i papir fra Toys r us! Tja... Tror det papiret kommer til å bli revet av i full fart uansett, så da tror jeg at det blir bortkastet å pynte fint på pakken..hehehe. God tur til din mor, håper det blir en kjekk tur! God helg. Klem

HildeS/Frøken Fryd sa...

Levande lys kan vere skikkeleg skummelt, dethar eg erfaring med. Det har gått godt heldigvis, men ein må vere forsiktig.
Så nydeleg innpakka julegåver. Det må vere ei glede å få så fine.
Ha ei finfin helg:o)

Lemi sa...

go helg!

:)

[morgrethe] sa...

Hallo søs.... Du har tatt fram eplegutten og eplejenta ser jeg....tenkte å krype med legemet mitt på loftet og finne mine i morgen jeg. Men de må alltid være under oppsyn,for de er brannfarlige i seg selv. Min eplegutt har blitt litt ødelagt fordi lyset har brent helt ned. Åååå... nå skal jeg lage eggesalat til julefrokost i 6. klasse. Har besøkt AKvennen, koselig med en pratekveld. Heklet nesten en lapp... ha ha... det hekleteppet blir iallefall ttt-prosjekt, det er helt sikkert. Nattaklem:o)

Astrids nr.2 sa...

Hei på deg! Ja, lys skal en være forsiktig med. Selv sovnet jeg fra ett engang, med det resultat at spisestuebordet stod i brann da jeg våknet. En stor sort flekk midt i et ganske nytt bord. *Hmrf* Gubben pusset og pusset, helt til flekken var borte, og det ble ei grop i bordet.... Dumt - og farlig! Heretter går det mest i telys hos meg, og i alle fall IKKE pynt nære lysene. Julegavene dine er jo så flotte atte. Fint papir og fine merkelapper. Spennende å få! Akkurat nå sitter jeg med min tredje eksamen, men må ta noen "5-minutter" innimellom. God helg!

Nette sa...

Skumle lys da gitt...
Hjertekransen din var nydelig!
Håper du koser deg på besøk.

elin1976 sa...

Utrolig flott med inspirasjon til gavene. Har nemlig tenkt å begynne å pakke i kveld. Dette du viser med Ikea lysene har jeg også opplevd. Skremmende. Kos deg i helga. Masse klemmer fra Elin:O)

Ellie sa...

De lysa så ikke bra ut. Har aldri opplevd noe slikt med lys fra Ikea før. Julegavene deres blir flotte i år. Nesten synd å pakke dem opp :-)

Emmeline sa...

Jeg er helt imponert over at du har vært innom siden min når du egentlig har reist avsted..
Og så må jeg jo le siden du var innlogget som en anonym Åsemor:)

Jo her har det gått i klinig hele kvelden. Den lille karen på fem har kjøpt seg et tegneserieblad der der er et par i heftig omfavnelse...det var rett og slett ganske sjokkerende for han så det ville han snakke MYE om...
Så mye at mannen min ble ganske lei tilslutt; for den lille tassen hadde tydeligvis fått for seg at min mann var en slags ekspert på klining.
Dermed har våre fire barn brølt av latter etterhvert som den seriøse diskusjonen varte og rakk...hehehe.
Jaja. I morgen er det pepperkakebaking hos meg, og kanskje litt mer rødvin hos deg din heldiggris!! KOS DEG:)

9na sa...

Huff det så skummelt ut! Må passe på, ja... Jeg har det med å sovne på sofaen, og det som regel med stearinlys på. Bruker mye telys men de er jo skumle også. Nydelige julepakker! *imponert*

Mia sa...

Oooops, dette så da farlig ut! Godt du var i nærheten. Og det heter seg vel egentlig at man alltid skal være til stede ved levende lys, men jeg er ikke så flink til det selv... Jeg må virkelig skjerpe meg. Vakre julegaver du har pakket og klart allerede. Jeg har ikke noen liggende her, alle de som er klare, er blitt gitt eller sendt bort allerede, men jeg har da noen igjen å pakke (og kjøpte først...)

IngersATELIER sa...

Uff da, godt du passer på! Samme lysestaken som meg.. Carl Larsson piken:)Ikke alle lys er til å stole på nei! Ønsker deg ei flott advendshelg i lag med mor og fam!
Masse hilsener fra sør!

Trines Hus og Hage sa...

Det var skumle lys, Åsemor. Forsiktig, forsiktig! Kjempefine pakker som er pakket inn med omtanke, det er lett å se. Koselig for den som blir mottaker til en av disse, og koselig å gi bort også. Ha det fint, Åsemor og takk for alltid koselige meldinger hos meg! Klem

Grannylovestoknit sa...

Hei! Uff, skummelt med det med lysa. Burde vel bare ha dem på pynt! Så fine pakker dere skal gi bort. Heldige er mottagerne og håper at de setter pris på arbeidet som er gjort med innpakkingen! Ha en fin 2. søndag i advent!

Tone sa...

Hmm, der var de ja, jeg har to sånne figurer jeg også, men vet ikke helt hvor de er hen...Pakkene dine er jo kjempefine, ekstra koselig å få slike. Koselig var det med gavene til deg også, sånt varmer :-) Ha en fin uke :-)

Anonym sa...

Ikke alltid like lurt med de små lysene; de brenner forteren enn noe annet lys- IKEA eller ikke. IKEA har dessuten fått best i test på sine Kronlys- så de burde ikke selge dårlige lys.

Kjempefin gaveinpakking du har gjort. Nesten for ille å åpne sånne små kunstverk, men det varmer godt å få en gave som er pakket med omtanke.

Ha en fin kveld.

Tilonino sa...

Oj, jammen godt at du var der sammen med lysene. Fine pakker du har pakket inn også. Ha en fin uke.

Berit T sa...

Det er skummelt med lys når kvaliteten ikke er på topp, men det må da være noe alvorlig når de renner sånn som dette!!
Det var så nydelig krans du hadde.
Det er så kjekt med gaver som en har lagt sjelen i.
Ha fortsatt fin adventstid.

min sin lille tue sa...

Kjære vene. Fikk hett tips av søster di at du var ferdig med teppet. Det var jammen imponerende. Kjempeflott! Gratulerer med det:)
Skumle de lysene da, man skal jammen passe på. Har litt smårespekt for telys jeg, var ett som tok fyr i hele boksen sin en gang her. Da ble jeg litt stressa.
Lekre pakker du har pakket inn også, ser at det ligger i familien at ting er forseggjort og fint:)
Ha ei fin uke.