tirsdag 14. august 2007

BØLGETEPPE OG ENGEL


Så er bølgeteppet mitt ferdig. Nå "pryder" det gjestesengen på kontoret til trenern. Tror nok ellers han er mer fornøyd med gulltrøya fra Norway Cup som henger på veggen. Som tidligere nevnt jobber han på heltid som fotballtrener. I Sunndal Fotball har han 50% stilling som spillerutvikler, og som trener på jente- og damelaget. Sunndal vant finalene både i J14 og J16. Jeg var på Ekebergsletta og så finalene, det var en helt fantastisk opplevelse.At jeg valgte blått var nok en stor overraskelse for alle som kjenner meg, det er liksom ikke min farge. Synes de forskjellige blåtonene sammen med det beige og gråe ble fint, så det angrer jeg ikke på. Skal begynne på et nytt et, men det blir nok med roligere farger.
I disse engletider vil jeg vise dere han som passer på meg(beklager det uskarpe bildet). Denne engelen fikk jeg til jul med tantebarnet mitt for flere år siden. På kjøkkenet mitt bor han, og han "lyser" imot meg hver dag :)19 kommentarer:

HildeS/Frøken Fryd sa...

Hei hei.
Så fint bølgeteppe du har laga(hekla?)Eg er heller ikkje så blå av meg, men fargane var veldig fine i lag. Det ser kjekt ut å lage slikt teppe, men veit ikkje om eg vågar begynne, tar sikkert 10 år før eg vert ferdig...treig, ja!!!
Engelen var jo berre kjempeskjønn:o)

Anonym sa...

Så fint teppe ble, mamma. :D
Du er en reser med hendene altså. Kommer hjem for å hente ullgenseren min i morgen! :D Da kan du jo også skrive sånn liste til vaskemaskina mi? Hihi..

Klem Ane :)

[morgrethe] sa...

wow! Så fint det ble! Ser både du og Min sin lille tue er ferdige med TTT-prosjektene deres. Mitt TTT-prosjekt har hatt lite fremgang i sommer. Nå skal jeg legge meg og lese Ragde, gleder meg veldig. Tenkte kanskje jeg skulle spare den til jeg skal til syden, men klarer ikke vente. God natt søster.

Silkeline sa...

Hei Åsemor!
Åhhh, så flott bølgeteppet ditt ble på sengen!:)Fargene ble helt fantastiske! (jeg er veldig blå jeg da...hihi:)
Koselig engel som passer på deg:)...

Silkeline sa...

Hei, det er meg igjen:)
Glemte å takke for hyggelig kommentar inne hos meg!
Er det stille hos deg ennå stakkars Åsemor?...Jeg kjenner følelsen, enda jeg har ett "barn" igjen her hjemme.
Det ble så tomt etter eldstegutten, noe mangler liksom, men det blir vel ekstra stas når han kommer på besøk og får mammas kjøttkaker:)
Ja det er mye selskap i en liten hund. Prinsessa vår er en gammel hundedame nå, men allikevel er hun babyen vår:)Masse kos med henne!
Klem fra meg:)

Anonym sa...

Utrolig fint teppe. Jeg likte veldig godt fargene og syns de harmonerte sånn med resten av rommet ( det lille vi fikk se) Gulltrøye er noe for flere menn *ler, men ikke akkurat noe for oss damer! Ser du har stilig lyst panel på veggene, veldig fint! Takker for titten, engler det liker vi...spesielt de hjemmelagde!

Line sa...

Utrolig fint teppe du har laget!! Herlige farger :)

Astrids nr.2 sa...

Flott teppe! Imponert. Morsomt med Sunndals-jentene da. "vi" ble slått ut i 16-delsfinalen i J14 mot Gneist. Bittert - og noe urettferdig tap - men sånn er vel fotball.... Sunndølingan og Mathare var kjempegode. Hadde vært moro med "oss to" i finalen da, men.... *hihi*

Anonym sa...

Såååå nydelig teppe, du er dyktig! Eeeeelsker nybilen, lettvint å "snerte" rundt i den.....Ha det koselig!

Nette sa...

Kjempefint bølgeteppe og ganske stort? Ikke sant det er kjekt håndarbeid?

min sin lille tue sa...

Gratulerer med ferdig bølgeteppe, det ble skikkelig flott.
Og jeg vet at det har vært masse jobb, for jeg er ferdig med å hekle for ei stund. Er derfor imponert over at du alt har planer om enda et:)
Engler er så fine, jeg har fått en av søstera di som passer på meg:)
Ha ei fortsatt fin uke.

Anne Louise sa...

Å for en fin engel du har som passer på deg.Teppet ditt ble flott, fine farger du har brukt. God helg!

Anonym sa...

Hei Åsemor!
WOW, for et fint bølgeteppe hu har laga! Hærlige farger også.

Reidun May sa...

WOW, det var flott teppe.. Jeg strever med hekletappet mitt. Har blitt usigelig tungt(..) å hekle samme rute omm igjen og om igjen.. Men det blir vel ferdig til slutt! HA ei koselig helg:)

. sa...

Så fint teppe ble!! Hvor flink du er;))

@afjo72 sa...

Se det ja; englene finnes altså! :o)

Superfint teppe du har laget, fargene var knallfine sammen. Også så digert det ble da gitt - - et pent stykke arbeid vil jeg tro...

Ønsker deg en strålende uke!! :o)

Mia sa...

Så utrolig flott det bølgeteppet ditt ble! Du må ha heklet i turbofart... eller? Hvor lang tid brukte du på det? Jeg holder fortsatt på med mine granny squares. Jeg skal hekle tilsammen 70 lapper, og mangler "kun" 15, så det er ikke sååå mange igjen. Men så skal de syes sammen, trådene skal avsluttes etc. MEN, etter at jeg er ferdig med det, så skal jeg også begynne på et bølgeteppe...

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Hei!
Lenge siden sist:)
Nydelig teppet dit ble, herre min for en jobb det det må være:)
Men jeg må virkelig si at du har vært utrolig flink!
Tror det er den søteste engelen jeg har sett! :)

Klem

elin1976 sa...

Teppet er veldig fint. For en tålmodighet dere som lager disse har.
ME LIKE:o)