mandag 27. august 2007

TRILLEPIKEN


Utsikta fra stua mi i dag, ja det er snø dere ser på toppen. Vi har hatt et ufyselig vær hele helga, det har regna i alle retninger.
Jeg er ikke spesielt sporty av meg, men jeg liker å gå turer. Det kan være litt kjedelig å gå alene, men nå har jeg ordna meg. Jeg har blitt trillepike. Er ikke så sikker på om de to guttene i vogna er like fornøyd med en trillepike på 44 år, men det får så være.


Etter alt uværet vi har hatt de siste dagene, blir det kanskje ikke flere buketter med kløver og blåklokke på ei stund.
ØNSKER ALLE SOM ER INNOM MEG EI FIN UKE :)
(og husk, det finnes ikke dårlig vær, men bare dårlige klær )
8 kommentarer:

Mia sa...

Nei men, er det mulig...? Snø på fjelltoppen allerede...? Ikke for det, været her hos oss har også snudd, og det føltes som om det kunne komme snø når som helst idag (men det pleier ikke å snø ved 10 plussgrader vel...? Det føltes bare sååå kaldt med nordavind og det hele). Og hvilken smart idé med å gå tur som trillepike da. Du får mosjonet deg og guttene i vognen får luftet seg, de også.

[morgrethe] sa...

Oj, nå ble jeg overraska, hadde ikke hørt at du hadde lagt ut nytt innlegg;o)Har jo snakka med deg x antall ganger på telefonen i dag, så du har da egentlig hatt god mulighet til å fortelle meg det. Usj, det så i allefall kaldt ut. Nå skal jeg legge meg og lese de siste sidene i boka mi. God natt.

HildeS/Frøken Fryd sa...

Det var skikkeleg lurt å vere trillepike. Kanskje eg og skulle lånt meg ein unge til å gå tur med. Det er småungar i alle husa rundt oss....
Tenk snø allereia, jaja.
Ha ein fin kveld:)

Anonym sa...

Det ligger melis strø på fjellene her også, jaja det går mot vinter. Men det er jo en fin tid det også.
Men ønsker jo at vi skal få en fin og lang høst da.
Ha en fin uke til deg.

Dans på roser... sa...

oi, oi, oi!!! Snø på gang. Det var tidlig.... Sikkert koselig for både deg og guttene med felles trilletur, og ikke minst for mammaen deres. Tenker det er godt! Takk for alle de koselige kommentarene du legger igjen i bloggen min, det gjør meg glad. =) Koselig inngangsparti hos deg!

min sin lille tue sa...

Hei hei
Flott bukett du har satt inn. Det gjelder å ta vare på siste rest ja.
Her er det ikke snø ennå, men det har vært skikkelig kaldt og uggent når ikke sola har innfunnet seg.
Lykke til med trilling:)
Ha en fin kveld.

Anonym sa...

HULK og SNUFS... snø og slaps?? Nei det kan ikke være mulig at det nærmer seg igjen??? VI HAR JO IKKE HATT SOMMER???
Bra at du er like optimistisk som alltid---og mener at det bare er å kle på seg! Typisk fornuftig (*ler) og det er jo sant også. Disse to små karene må jo være utrolig heldige som har fått deg som trillepike!! Så sprek du er!Kanskje du skulle fått deg en fire fem hunder også?
Jeg kunne også tenkt meg en trillepike fra tid til annen...men den trillepiken skulle bare få trillet rundt på meg selv faktisk! De dagene jeg var trøtt og lei, sittet i en liten vogn, godt skjermet for vind og vær og bare tittet på verden utenfor?? Må være vidunderlig!! Takk for alltid like koselige og morsomme kommentarer. Koselig bukett!

Anonym sa...

En liten vogn??? Har nok ikke plass til meg...sukk... måtte bare få rette opp denne forferdelige feilen!