tirsdag 17. april 2007

Nå har også jeg fått meg bloggJeg har i lengre tid hatt veldig stor glede av å lese blogger. Strikkepinner og heklekroker har ligget i dvale i mange år, men etterhvert kjente jeg at kriblingen til å få noe til å vokse mellom hendene på meg var tilbake .
Så en dag skjedde det noe , den ene "ufoen " etter den andre ble gjort ferdig. Problemet for de fleste av disse er at de ikke lenger har noen mottakere, da de har vokst raskere enn prosjektene. * he he * Jeg er så imponert over alt dere lager, og at dere har greid å inspirer meg til å bruke kreativiteten min igjen. TUSEN TAKK TIL DERE ALLE ! Noen prosjekter er snart ferdige , og forhåpentligvis vil jeg greie å vise dem på bloggen min etterhvert. For nå kommer jeg egentlig til hovedproblemet, jeg har datafobi...............Etterhvert som ungene vokste seg til skulle de lære mor data, et mislykket prosjekt. Så mor som så gjerne ville lære, meldte seg på et Kom igang kurs . Ble litt tøffere etter det men har fortsatt stor respekt for mediet. Men nå skal det prøvest! Morgrethe hjelper meg , derfor det orginale navnet Åsemor på bloggen* he he*
Som nevnt i profilen min liker jeg å lese , er akkurat ferdig med Drageløperen av Khaled Hosseini og er nå i full gang med Vindens skygge av Carlos Ruiz Zafon.

3 kommentarer:

[morgrethe] sa...

Gratulerer med bloggen kjære søster *jubler* Håper det går bra med skrivingen..... Gleder meg. Har du forresten tenkt over at vi ikke trenger å snakke så mye i telefonen nå... he he

Anne Louise sa...

Gratulerer med bloggen din kjære Åsemor! Det var så morsomt at du også har fått blogg. Jeg har også litt data skrekk!!! Vi snakkes! Ha en god kveld.

Nette sa...

Gratulerer med blogg da! Artig at flere blir "hekta" på dette, det er kjempegøy!