tirsdag 20. mai 2008

Middag på en,to tre.......

oppskjærte pølser,makkaroni, og wookblanding
has i en ildfastform,

kok en "tykk" hvit saus,
tilsett salt, pepper og et egg,
(tilsett krydder etter smak)


slås over i den ildfaste formen,
toppes med revet ost,stekest i ovnen på
200 grader i ca.20 min.

det enkle er ofte det beste;)


vannmelon til dessert
lite å vise på håndarbeidsfronten for tia,
pga noen verkende hender må de kvile
etter arbeidstid,
men det kommer tider etter disse :)

17 kommentarer:

Torunn sa...

Dette så veldig godt ut Åse!
Jeg er veldig glad i å lage mat, men syns det er kjeit å finne på noe hver eneste hverdag..... Det skal jo gå litt fort også, slik at alle har en mulighet til å få hivd i seg en matbit før de skal videre...

DEnne uka har familien min flaks om de i det heletatt får noe mat... For det første har bankkortet mitt ligget sammen med mobilen. Det har det IKKE tålt! Finito og jeg må ha nytt. Så, i mellomtiden må jeg fajtisk i banken for å ta ut penger til alt jeg skal ha. HALLO.....Dette er 2008 :-). Det har jeg IKKE tid til, for nå er det travelt som fy...
Så, hos oss blir det nok luftsuppe og venteboller noen dager til :-). Men denne retten din skal jeg adoptere og lage en dag!

Nå er det natta her i gården.

Klem Torunn

Anonym sa...

Ummm-dette så godt ut, det skal jeg prøve en dag. Liker godt retter som er lettvinte og fort gjort, er jo så sulten ved middagstider! Håper du har det fint og at hendene dine snart blir "seg selv" igjen. Klemmer og fin dag til deg!

[morgrethe] sa...

Hallo..... ja dette så godt ut. I vår familie så har vel en stk. gutt survet tenker jeg. Men i dag har Speider'n spist både banan....... og han spiste til og med ananas til middag. Kryss i taket og høyt JUHUUUU!

Jeg og jentene skal se på vårforestillingen til danserne på kulturskolen i kveld... litt trist at ikke Sjefen er med.... men vi kan da ikke rekke alt. Men vi kjenner mange som er med, så da er det gøy å se for oss alle.

Vi snakkes.... i kveld blir jeg ferdig med det fjærlette sjalet.... jujuuu igjen.

Astrids nr.2 sa...

Nam-nam.. Så veldig godt - og lettvindt ut det der. Må prøves!! Ellers er jeg lite aktiv her på bloggen om dagen, men lover å komme sterkere tilbake. Og så har vi søren meg ikke lov til å gå inn på bloggen fra jobben lenger - er sperra - og det er fryktelig dumt synes jeg.... men sikkert lurt av arbeidsgiver... ha ei god uke. Klem

Whoopsi Daisy sa...

Vannmelon bildene var kjempe artige. Rene tegnefilmen. Svup så var de borte.
Deilig med sommer og vannmelon tid, kunne bare varmen komme også.
Ha en fin kveld
Mvh
Whoopsi Daisy

Made by KKann sa...

Hei hei..

Jammi - det skal jammen jeg lage til middag i morra! Takk for tipset!

Ha en fin fin onsdagskveld!

Smil fra KKann

HildeS/Frøken Fryd sa...

Mmmm, dette såg godt ut.
Mat etter mn mage...hehe.
Eg likar alt som kan lagast i ei gryte eller form. Kjempegreit:)
Vannmelon er så godt på sommaren, og så får ein vaska ansiktet samtidig:)
Klem H.

Som mine dager er sa...

Takk for oppskriften. Den skal prøves ja. Det er så greit å få innspill slik at man kan variere med middager i hverdagen.

I kveld er det auksjon i Trondheim. Må dra en tur og se om det er noe av interesse, men jeg skal prøve å legge bånd på min impulsivitet slik at jeg ikke kommer hjem med ting og tang jeg egentlig ikke har bruk for ;-)

Ha en fin dag Åse.

Silkeline sa...

Mmmmm, dette så da veldig godt ut!! jeg ble sulten jeg nå....har ikke spist frokost ennå.

det er godt å få tips til noe som er gjort på 1-2-3, for matlaging er IKKE min sterkeste side. Selv om jeg har gått på "husmorskole" og alle greier, så liker jeg ikke veldig godt å lage mat. Jeg skulle ønske jeg var flink til det, men akk, den matinteressen lar vente på seg gitt....Jeg liker å spise god mat da, og jeg kan vel hvis jeg vil:)... Takk for tipset, dette skal jeg klare å lage tror jeg...:-D

ha en flott dag Åsemor!

HildeS/Frøken Fryd sa...

Hei hei.
Eg har ei lita utfordring til deg på bloggen min:)

Anonym sa...

Smart middagsidé. jeg trenger slike middager som tar kortkort tid. Ofte er magen så sulten når man kommer fra jobb at jeg går i spinn. Jeg er nemlig av den rasen som blir sur om jeg er sulten.

Anne Grethe sa...

Supert med middagstips, og kule vannmelonbilder!

Mia sa...

Ja, dette så da veldig godt ut! Jammen må dette prøves en av dagene, virker nokså enkelt og greit. Og det kan jeg like... ikke for det, jeg er for "slow food" og alt det der, men alt til sin tid, ikke sant?

Håper du koser deg i fint mai vær og at de hopefulle pionene dine vi snart belønne deg med rikelig, vakker blomstring. Jeg gleder meg veldig til mine skal blomstre. Noe ser riktig så lovende ut, mens andre...hmmm.

Prinsesse Elin sa...

Det der så veldig godt og veldig sundt ut! Det lker vi:O) Ha en fin fin kveld. Klem fra Elin:O)

monsen sa...

så veldig godt ut!
kunne du ikke lagt ut oppskrifta til den nydelige pølsegratengen vi spiste på fredagen?? lurer på om jeg skal prøve å lage det i oslo, istedet for knorr-pølsegrateng :)

Skribenten sa...

Mmmmmmm. Det der så rimelig godt ut altså. Fin blogg dette her. Hit kommer jeg snart tilbake.

Linda sa...

Hei, du har en veldig fin blogg - og eg ser at eg må prøve den pølseretten, ser kjempegod ut!