søndag 3. februar 2008

Når til og med ..........

min mor etterlyser nytt innlegg på
bloggen,
er det alvor.
i min stue er det heller ikke stille lenger.
her øves det jevnt og trutt på min
kornett.
jeg har begynt i
storband.
de andre har holdt på noen år,
så her må det øves for å holde tritt.
men det er kjempegøy!
i forrige uke var jeg og trenern på konsert med
henning kvitnes.
en riktig lun og koselig kar med en fengende musikk.

håndarbeidsfronten går det i skjerf/sjal.
karoline er her modell for den siste produksjonen.det har blitt litt mere vår på kjøkkenet mitt,
årets første syringrein
står som en kontrast til all snøen som laver ned.det har ikke blitt noe blogging på meg hele uka,
men idag skal jeg kikke innom dere,
gleder meg!!!

Ønsker dere alle ei trivelig uke!


15 kommentarer:

Berit T sa...

Der var du ja, trodde du hade blitt værende i Ålesund jeg.
Tøft å begynne å spille i storband, da er du nok veldig flink, noe jeg ikke betviler. Leg finnes ikke musikalsk, når jeg sang for ungene da de var små så sa de , å nei mamma ikke gjør det, du fynger så fælt,hehehe. Så der var min sang karriere over! Har kunne spille på blokkfløyte, men det var obligatorisk på skolen, så derfor...
Nydelig datter med flott sjal!!!

Jeg har begynt på småtøy, den yngst datteren venter småfolk i slutten av april.

Ha slått fra meg å male dørene i denne omgangen. Egentlig liker jeg de veldig godt, for veggene er lyse så da er det ikke så verst. Det var en enorm jobb kan de tro.

Jeg er på hytta og har hatt hele familien her. Noen er dradd hjem nå , og noen er gått for å fiske på kaien, to hviler, og da kunne jeg sette meg ned en sund.

Det blir snart nybakte boller, med krem, tvillingene (barnebarna) har vært med å trillet hundre stykker. Blir utdeling når de reiser hjem.

Ønsker deg en fin søndag.
Klem herfra.

Berit T sa...

Leser gjennom og ser skrivefeil, skitt og, du forstår sikkert alikevel!!! (Hehe)Fort å gale.

HildeS/Frøken Fryd sa...

Hei hei, så fint at du var tilbake:)
Det må vere så kjekt å spele i storband. Eg er veldig glad i korps og storband, og hadde nokre år i korpset som barn/ungdom.

Nydeleg skjerf du har strikka også, det er blitt mange nå?

Ha ei fin veke Åse, og så bloggast me:)

Silkeline sa...

Storband du, det var ikke verst! Høres veldig artig ut:) Nydelig sjal du har strikket også, og nydelig datter som står modell:)

Ha en flott søndagskveld:)

Tilonino sa...

Så kjekt å begynne i storband da. De sjalene dine er vakre. Ligger oppskriften på nettet? Selger du kanskje?
Ha en fin uke. Tilonino

Tone sa...

Så kult at du skal spille i storband!! Tøft gjort av deg. Sjalet/skjerfet så florlett og lekkert ut, og modellen var det heller ingenting å si på, nydelig jente. Ha en fin uke, og blås videre, klem :-)

Anonym sa...

God morgen. Så fint det sjalskjerfet er. Passet jo utrolig godt til til den fine modellen også. Får jeg spørre om det er egenkomponert, eller en offentlig oppskrift? Det sjalet var bare helt sånn som jeg liker sjal. Lykke til med din gjenopptagelse av musikken. Her i Trøndelag snør det ikke akkurat nå, men det er endel snø, med is under.. Ha en fin uke.

[morgrethe] sa...

Syringrein allerede!!!!
Det har jeg ikke sett her enda.

Fint sjal ja, et godt garn...varmt...mmmm.
Og fine Karoline som modell;o)
Har startet dagen med å strikke ferdig lommetøfler. Nå er det bare å sy noen sting og pynte litt.
Vi snakkes.... hvis du hører telefonen.... kan jo være du står og blåser i hornet. Håper du ikke skal spille når vi kommer på besøk....!

Anonym sa...

Korps musikk er flott, men musikalsk det er æ ikke, kan bare den ordinære på blokk fløyta"gode varme hvete boller smaker godt", den lærte vi på barneskolen.
Du spiller på mange strenger, jammen litt av en kunstner som strikker sååå flotte sjal, og modell pia må du nok passe på...
Vårlig hos deg , her spirer kun det vi tar inn. Men synes det er greit ,skal ikke være vår her i febr, har hatt vinter å sne bare fem dager, så æ håper vi beholder den enda litt..
Ei fortreffelig uke ønskes deg!

min sin lille tue sa...

Hei på deg:)
Så flott sjal du har laget da, og søt modell.
Syrin kan vi nok vente litt med her ennå, men kjenner nesten lukta, minner meg om bestemor. Hun pleide alltid å plukke med seg en bukett til oss da hun kom på besøk:)
Lykke til med øvinga, du får nok spille en trille på telefonen til søster, hihi.

Mia sa...

Så koselig at også din mor følger med i bloggen din og savner nye innlegg! Men det er jo slik innimellom da... at man må drive med andre ting også, ikke bare med blogging. Og det er jo noe spennende du har begynt med (jeg er ikke noen kløpper på musikkinstrument av noe slag, selv etter utallige pianotimer gjennom flere år. Men det var "den gang da" i mine spede barndom...) Den syringreinen var nydelig, og gjorde sitt til at jeg fikk akutt lengsel etter vår og duften av syrin.

Anonym sa...

Hei Åse!
Så tøft at du har begynt i storband. Det sjalet som Karoline sto modell for likte jeg utrolig godt. Selger du?
Jeg er av og til inne på bloggen din og snikkikker på oppskrifter.
Klem ÅKB

Emmeline sa...

Hehehe---Dersom min mor begynner å etterlyse innlegg ja da går iallefall denne damen i sjokk det må sies. Skal si du har en sprek mor som følger med på PC-en og fungere som din søster sin slave i perioder...Ikke verst!
Knallsøte Karoline viser ukens nye og flotte sjal; stilig jente og stilig sjal. Med andre ord stilig begge deler, så flink du er--men jammen lager du også mange sjal.

Det har gått litt treigt med heklingen her i det siste. Har det så travelt på jobben og er trøtt som en strømpe når jeg kommer hjem, sukk!!! Henning Kvitnes høres bra ut, selv om jeg ikke har hørt han på en hel evighet faktisk. Jeg på min side har bestemt meg for å kjøpe svindyre billetter til Dagfinn Lyngbø... Det skal bli knallbra for han ler jeg kjempemasse av. Så mye at mannen mener at jeg ikke kan gå sammen med han, at jeg vil skjemme han ut på standup show. Har du hørt om folk som IKKE LER på standup show, at man ler FOR MYE?? Neitakk. Min søster ville heldigvis være med istedet. Hun vil gjerne le både av Dagfinn og av meg som ler mer enn alle de andre tilsammen. Hun syns tydeligvis at det er en god plan istedet.
Nå må jeg gå til reprisen av Borettslaget, gøy det også. Ha en fin uke Åse--venter spent på mulig 80 talls servise innlegg????

Astrids nr.2 sa...

Hei og velkommen tilbake. Jeg trodde nesten du hadde blitt med stormen, jeg.... Det varmer mitt korpshjerte at du har begynt å spille i storband! Flott! Det kunne egentlig jeg ønske meg også, for det er mer moro enn korps. MEN nå skal vi snart til NM i Tr.heim, og det blir moro veit du. Vi pleier å vinne festen i alle fall - hehe - Skjerfet ditt ble helt nydelig - og passer utrolig bra på en så flott modell! Ha en flott dag!

♥bagatellar♥ sa...

Sånne blåse instrumenter holder jeg meg unna, blir bare muskikk for katten hehe. Skjerfet var nydelig, me want:-D Tror jeg må fri til mamma, reserstrikkeren i familien, for jeg har en ubrukelig venstrearm for tiden:-S