torsdag 17. mai 2007

Aldri en 17. mai uten..........

GNAGSÅR !!!!!!!! Jeg har marsjert i "ørten " år og har alltid gode sko på meg. Kroppslig har jeg "nok" av det meste, også hæler, så gnagsår er et velkjent fenomen. Men smertene synes jeg er uutholdelig, så nå går jeg nå her med "slipperser" og synes synd på meg selv:(

Da jeg har hørt rykter om at morgrethe har lagt ut bilder av vår nydelige nordmørsbunad på sin blogg, lar jeg jentene min vise romsdalsbunaden. Lue hører også med (men blir sjelden brukt).


Da jeg spiller i korps har jeg ikke fått tatt noe særlig med bilder i dag. Korpset startet dagen klokka ti ,og vi har "turnert" i forskjellige bygder til klokka fire. Å da skal jeg love sofaen blir god i kveld. I morgen tidlig drar jeg og trenern på hytta, så det blir lite blogging i helga (kommer til å savne dere). Ønsker dere alle ei trivelig helg :)


20 kommentarer:

@afjo72 sa...

Auda, lei følgeskade det digre gnagsåret... Du får pleie helsa og kroppen som best du kan i løpet av helgen på hytta!

Nydelige bunader og flotte jenter! :o)

9na sa...

Au! Det så vondt ut! Ha en riktig god helg !!! Og hvil gnagsårene!

LiSbEtH sa...

skulle på jobb i går så jeg droppet bunaden min og slapp derfor årets gnagsår.. Flotte jenter har du. Vet hvem gutten er, og har er flott han og :)

[morgrethe] sa...

Fysj.... vondt å se på også.... Da var det godt å hvile øynene på inngangspartiet ditt, det er så koselig. Er så stolt over deg søster, som gjør folk glade med å turnere rundt med din vakre kornett-spilling. Jeg forstår at de får en uforglemmelig da. SUPERT!
Jentene er jo bare sååå fine... hilsen stolt tanta.

Mors værelse sa...

Du får bruke helgen til å pleie gnagsårene...
Nydelig jenter i vakre bunader har du og en kjempe koselig benk på trappen. Der er det nok godt å ta en liten pause i hverdagen..
God helg!

min sin lille tue sa...

Auauau! Ikke bra, ikke bra. Aloe vera og oppvartning er de beste tipsene fra meg. Så fine bunader:) Ha en fin hyttehelg.

Anonym sa...

Hei Åse!
Uff... det så vondt ut det... er absolutt det værste når det går hart utover de beina :(
Men håper du hadde en fin dag iallefall...tross smertene.
Nydelige jenter du har og flotte bunader. Jeg har mamma på besøk og vi koser oss bare så godt vi kan når hun er her... man vet jo aldri. Dagen i går var vi også heldige med på alle vis!
Kaffe og kake i hagen og masse sol.
Ønsker deg og dine ei god helg!

Anonym sa...

Au det gnagsåret/blemma ser vondt ut... kos deg i sofaen! Det er deg vel fortjent, jeg synes alle korpsmusikanter er imponerende flinke jeg! :)

HildeS/Frøken Fryd sa...

Ojsann, for eit gnagsår, men det høyrer til når ein marsjerer i timevis. Eg var med i korps i mine barne/ungdomsår så gnagsår er eit kjent fenomen.
Så nydelege bunader:o)

Trines Hus og Hage sa...

Så flotte bunader og kjempefine jenter du har! Vondt gnagsår har du også, men det går nok snart over skal du se. En ting til har du; veldig hyggelig inngangsparti!!! God helg til deg, Åsemor!

[morgrethe] sa...

hej tante Ane og karoline fint bilde fin bunad ela

Anonym sa...

Uff, det så ikke bra ut, du må ha god bedring.

Nydelige jenter i flotte bunader:-)
Ha en forsatt finhelg.

david santos sa...

Please, it puts fhoto of Madeleine in your Bloggue

Missing Madeleine!
Madeleine, MeCann was abduted from Praia da Luz, Portugal on 03/03/07.

If you have any information, please contact Crimestoppers on
0800 555 111

Please Help

Anne Grethe sa...

Så koselig det ser ut ved inngangspartiet ditt!
Flotte bunadsjenter også.

Nette sa...

Aaaau, det såg ikke noe godt ut nei! Flotte bunadsjenter da! Og så koselig med den benken der...

Ellie sa...

Huff, det så vondt ut! Håper du har fått pleid det i helga. Flotte bunadsjenter du har, og inngangspartiet ditt var kjempekoselig!

Line sa...

uffda..gnagsår er jo så vondt da! Lekre bunader :)
håper du fikk kost deg på hytta

Sigurd Olav Silset sa...

Offa, håper du har fått kvilt deg på hytta i helga, og at hælene er i ferd med å gro! Nydelige bunader! Inngangspartiet ditt er blitt så koselig:)

Mia sa...

Uff og uff, de gnagsårene så da ikke gode ut, nei. Håper føttene er på bedringens vei, og at det tross alt var verdt det. Nydelige bunader (og jenter) også.

Tusen takk også for hyggelig hilsen i bloggen min. Jeg setter så stor pris på slike koselige tilbakemeldinger. Og koselig er det også å besøke bloggen din.

Anonym sa...

Ja, du gikk på ei blemme der - bokstavlig talt. Men det går nok over, så ikke la dette gnage deg for lenge. Trøst deg med at du snart vil få din silkemyke pote tilbake. Og hjelper ikke den trøsten, kan du alltids ty til litt konjakk (XO) - hvis du har i huset. Og nå har du fått din tjuende kommentar - Gratulerer!